Sorum ark: survival evolved oyuncularına resmi sunucuya girdiğimde resimde de gördüğünüz gibi adamlara ait olan ejderhalar var ve base ime onlarla yıkıp geçtiler isimlerini bilen taming i ni bilen lütfen bilgilendirebilirse beni sevinirim.
Ark bende de mevcut. Bir zamanlar oynuyordum, bildiğim kadarıyla bunları ejderha yumurtası ile elde ediyorsun. Yanlışım olabilir çünkü en son geçen sene girmiştim. Bir adet gözcü dediğimiz bir tel gözle bakılan dürbün vardı onunla kaç level, ismi nedir gibi soruların direk cevabını gösteren bir dürbündü. Onu araştırmayı denemelisin. Onunla rahat bir şekilde ismini bulup kendin araştırabilirsin.
Ark bende de mevcut. Bir zamanlar oynuyordum, bildiğim kadarıyla bunları ejderha yumurtası ile elde ediyorsun. Yanlışım olabilir çünkü en son geçen sene girmiştim. Bir adet gözcü dediğimiz bir tel gözle bakılan dürbün vardı onunla kaç level, ismi nedir gibi soruların direk cevabını gösteren bir dürbündü. Onu araştırmayı denemelisin. Onunla rahat bir şekilde ismini bulup kendin araştırabilirsin.
Oyunun diğer dlc haritalarında bulunuyor bu ejderhalar ve yanılmıyorsam 1 2 tanesi hariç hepsi crystal isles dlc haritasında mevcut millet diğer haritalara export luyor kendi ejderhalarını ve millete zor anlar yaşatıyor.Yumurtasını alıp kuluçkalaman lazım içinden çıktıktan sonra büyümesi içinde bir süre beklemen gerekecek yani sağlam bir base in yoksa hiç girişme evini basar o yumurtayı basilisk e yedirirler