- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
teşekkürler bilgilendirdiginiz için
mantıklı knk bilgin için teşekkürlerAnlaşılan Bütcen Biraz Sıkıntılı Ama sıfır Almaktansa İkinci EL al Daha İyi bir Ekran Kartın Olur.
knkm milyoner degiliz 15 bin tl onun yerine sıfır pc alırımPalit NVIDIA GeForce RTX 3070 Gaming Pro OC 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
imkanın varsa bunu almanı tavsiye ederim
gtx 750 onu almayı düşünüyorum bilgin için teşekkürlerfiyatına göre kötü diyebilirm onun yerine gtx 750 ti yada hd 7870 filan alabilirsin az daha para ekleyip
bütcem fazla olsa 8gb ram gtx 750 alcam ama bütce yetmiyorDostum 2 3 yıldır kullandığım bir ekran kartı GTA V'i bile oynayabiliyorum yalan değil ciddiyim. Ama ilerleyen zamanlarda RX 580 düşünüyorum valorant,lol,csgo ve benzeri oyunlar için ideal bir ekran kartı.
kullanım amacım oyun oynamakkulanım amacını yazarsan daha iyi cevap vere bilirim ama alabilirsin fazla bir şey bekleme
bilgin için teşekkürler dostumİşe yaramaz milat öncesi ekran kartı
haklısın dostum ama her şey çok pahalıgünümüzde 2g ekran kartı hiç bişeye yetmez desek yeridir ben olsam para biriktirip daha iyi bir karta yönelirdim.
dostum çok teşekkürler güzel bir tavsiye bu ekran kartını düşünecegim.MSI GEFORCE GT 1030 2GH LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kart
orta bir fiatlı cogu oyunda işini görecek bir ekran kartıdır bakmanı tavsiye ederim