МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
öncelikle selamlar fivem için bir spoofer arıyordum en sonunda buldum daha sonra aldığımda açmadan virüs totalde kontrol edeyim dedim sizce içinde trojen veya rat var mıdır?
Büyük ihtimalle var dosyanın kendisini atsaydın denerdimöncelikle selamlar fivem için bir spoofer arıyordum en sonunda buldum daha sonra aldığımda açmadan virüs totalde kontrol edeyim dedim sizce içinde trojen veya rat var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 85798
Hocam indirdiğiniz exe dosyasını taratirsaniz eğer daha sağlıklı sonuç alabilirsinizöncelikle selamlar fivem için bir spoofer arıyordum en sonunda buldum daha sonra aldığımda açmadan virüs totalde kontrol edeyim dedim sizce içinde trojen veya rat var mıdır?
hayır ücretli 20€ haftalığıOlması kuvvetle muhtemel eğer bedava ise
zaten indirdiğimi tarattım direktHocam indirdiğiniz exe dosyasını taratirsaniz eğer daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz
evet temizdir hocam gta5e enjekte etmek için kullanılan dosyalar riskli görünüyoröncelikle selamlar fivem için bir spoofer arıyordum en sonunda buldum daha sonra aldığımda açmadan virüs totalde kontrol edeyim dedim sizce içinde trojen veya rat var mıdır?