Alıntıdır!
Şakadan Hiç Hoşlanmam
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Nasreddin Hoca çarşamba pazarında gezintiye çıkmış. Dolaşırken birden ensesinde bir tokat hissetmiş ve kendini yerde bulmuş. Hemen kalkmış arkasına bakmış, bide ne görsün iri yarı bir adam. Nasreddin Hoca:[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Bana sen mi vurdun? Adam:[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Evet ben vurdum.. Nasreddin Hoca:[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Şakamı yaptın yoksa gerçekmi vurdun? Adam:[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Gerçek vurdum ne olacak..? Nasreddin Hoca:[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]-Haa… iyi öyleyse, ben şakadan hiç hoşlanmam da..!
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Saatler Geri Alıncakmış
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Dursun, saatlerin geri alınacağını duyunca, evdeki saatleri toplayıp Saatçi Temel’e gider:[/FONT]
[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]– Ula Temel, saatler geri alınacakmış. Biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksun da.[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Temel kendinden emin bir şekilde:[/FONT]
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]– Öyle yağma yok. Ben de duydum ama, sadece 1 saat geri alınacakmış. 1 tanesini alırım, diğerlerini almam
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif][font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Kaçan bir hırsızı yakalamak için bütün karadeniz emniyeti seferber olmuş. Hırsızın 2 profil 1 adette vesikalık resmi dağıtılmış. İki gün sonra Samsun emniyetinden mail gelmiş, “Hırsızlardan 2 tanesini yakaladık,1 tanesinide yakalamak üzereyiz”