☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
kdv dahil 40.160 TL yazmış yaGüzel pc de fiyatı ne ?birde 27inch monitör yerine 24daha iyi olur
ne yazaydım brüt ücretini mi yazaydımkdv dahil 40.160 TL yazmış ya
daha büyük ekran olsun istedikGüzel pc de fiyatı ne ?birde 27inch monitör yerine 24daha iyi olur
büyük iyi hoşta hile kullanmıyorsan gelecekte espor hayalin yada yüksek rankta onyama hayalin varsa (hilesiz) büyük ekran zor oluyor monitörde hoarlör varmı onada bak ben bakmadan aldım pişmanım şuanne yazaydım brüt ücretini mi yazaydım
Post automatically merged:
daha büyük ekran olsun istedik
50k ya kadar sorun olmaz kasa içinbana sadece kasa için ayırdığın bütçeyi yaz dostum atayım sistem
hoparlörü yok dostumbüyük iyi hoşta hile kullanmıyorsan gelecekte espor hayalin yada yüksek rankta onyama hayalin varsa (hilesiz) büyük ekran zor oluyor monitörde hoarlör varmı onada bak ben bakmadan aldım pişmanım şuan
link var mı ? ama benim tercihim msı yanlı bir anakart olmasıKanka yanlış anlama monitöre 5 lira ayırdık desek 38e 3060 koymak sistemi heba etmek olur ben 38e şöyle bir sistem önereyim arkadaşlarda sende bir değerlendir istersen
i5 13400f
asus prime h610m
cfull rtx 4070 12gb
2x 8gb ram 3200mhz
512gb ssd
görseli hosuna giden bir kasa
750w power supply
total 37-38e denk geliyor fps olarak %90 %120 civarı fazla fps alırsın gösterdiğin sistem yerine bunu alırsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?