Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşlemcin biraz eski beklediğin performans nedir bilmiyorum 3. nesil bi işlemcisi var bunu göze alarak alabilirsin. SSD illaki de yetmicek alırsan bunuda yükseltmeye bak. Örnek veriyorum gta5 indirsen valorantı zor alır almayada bilir. Ekran kartın güzel ama
fiyata göre gayet iyi ancak işlemci kanadı bi hayli eski ve zayıf kalır ekstra olarak 128 gb ssd yerine 240 kullanmak daha mantıklı olabilir uzun vadede işlemci değiştirilirse gayet iyi bir f/p ürünü olabilir
Gerçekçi olmak gerekirse, eğer ki bilgisayar ihtiyacı var ise alınır ancak yok benim evde var yenilemek istiyorum kafasında düşünüyorsan alınmaz. sebeplerine gelecek olursak ilk olarak ssd 128 gb olarak belirtilmiş ki şuan en kötü oyun 20-25gb istiyor ve bilgisayarın iyi çalışması için zaten 30-40gb boş alan olması gerek. İkinci olarak işlemci neredeyse milattan kalma bir işlemci, daha sonrasında başını aşırı derece ağrıtacaktır. Ek olarak ekran kartı RX 570 belirtilmiş ve RX 570 2017 yılında piyasaya sürülmüş bir ekran kartı yani anlayacağın o da eski bir ekran kartı modeli. Anakartını ve Ram Mhz değerini belirtmediğin için o konuya bir şey diyemiyorum ancak seni uzun yıllar değil maximum 2 sene götürecek bir sistem. Eğer ki evde Kasa ve PSU mevcut ise teker teker parça alabilirsin.