17 Ocak 2024 #21 darkmafi D Onaylı Üye Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 121 Tepki puanı 7 Ödüller 1 Yaş 29 2 HİZMET YILI Muhtemelen ram yetersiz
17 Ocak 2024 Konuyu başlatan #22 FatihxPubg Seçkin Üye Katılım 4 Eyl 2022 Mesajlar 518 Çözümler 1 Tepki puanı 30 Ödüller 3 3 HİZMET YILI Cihaz Android o1osmanbicak' Alıntı: telefon modelini söyleyebilir misin Genişletmek için tıklayın ... General mobile e tab 5 darkmafi' Alıntı: Muhtemelen ram yetersiz Genişletmek için tıklayın ... 2 gb Kwetch' Alıntı: cihaz değiştir üstâd Genişletmek için tıklayın ... Değiştiremem felina' Alıntı: Bilgisayarda playstore den nasıl indirdiniz? Muhtemelen Microsoft store dir. Windows sürümü orijinal değilse bu hatayı verebilir windowsu cracklemeyi deneyin Genişletmek için tıklayın ... Telefon Android
Cihaz Android o1osmanbicak' Alıntı: telefon modelini söyleyebilir misin Genişletmek için tıklayın ... General mobile e tab 5 darkmafi' Alıntı: Muhtemelen ram yetersiz Genişletmek için tıklayın ... 2 gb Kwetch' Alıntı: cihaz değiştir üstâd Genişletmek için tıklayın ... Değiştiremem felina' Alıntı: Bilgisayarda playstore den nasıl indirdiniz? Muhtemelen Microsoft store dir. Windows sürümü orijinal değilse bu hatayı verebilir windowsu cracklemeyi deneyin Genişletmek için tıklayın ... Telefon Android
18 Ocak 2024 #23 o1osmanbicak O Onaylı Üye Katılım 15 Şub 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 6 Ödüller 5 Yaş 33 7 HİZMET YILI FatihxPubg' Alıntı: Cihaz Android General mobile e tab 5 2 gb Değiştiremem Telefon Android Genişletmek için tıklayın ... ram yetersiz olduğunu düşünüyorum kankam
FatihxPubg' Alıntı: Cihaz Android General mobile e tab 5 2 gb Değiştiremem Telefon Android Genişletmek için tıklayın ... ram yetersiz olduğunu düşünüyorum kankam
3 Şub 2024 #24 mo hany M Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2024 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Yaş 26 2 HİZMET YILI telefon eski mi dostum