Bu hatanın çözümünü bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bazen oyun oynarken disk D %100 etkin oluyo pc tamemen donuyo geliyo fps drop yaşıyorum ama pcde virüste yok tam bir taramada yaptım buna rağmen arada böyle olduğunda kasıyor oyunu kapatsam bile d diskinden çoğu uygulamayı kaldırdım ama disk bazen%100 etkin oluyor kasadan diskin bağlantısını kesiyim dedim pc bu sefer açılmıyor geri takmam gerekiyor diski nasıl iptal edebilirim yada iptal etmeden nasıl çözebilirim
1589731064412.png

Her Zaman Buralarda
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI

bu işini görür sanırım kardeşim doğru anladıysam hatayı eğer

h3is3nb3rq
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Disk arızalı olabilir bağlantı kabloların da sorun olabilir bide sanırım ana işletim sisteminin çalıştığı disk değil bu ? eğer ana işletim sistemi kurulu disk değilse format ekranında biçimlendirmeyi dene boot kısmınıda kontrol et eğer biçimlendirme ile düzelmezse %90 disk portlarında sorun olabilir ana kart üzerinde soket çıkmış olabilir okuma hızı KB/S cinsinde gözüküyor kesinlikle bir problem var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bi program var knk (umarım reklam diye uyarı almam)
DXFix yükle ve kur düzelecektir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benimde bu hata verip duruyordu format attım çözülmedi teknik servis yaptı sorunu çözdü bence teknik destek al

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bununla ilgili bir videoda işine yaramayan hizmetleri ve başlangıç öğelerini kapatıyordu bunu deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
diskin oynamış veyahutta içeride bir sorun olmuş olabilir programlarla düzeltemezsen bir bilgisayarcıya götürmen iyi olur

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
reis virüsten kaynaklı pc ni tam tarama yap özel taramda olabilir saklanan bi virüs vardır benimde cpu 100% oluyordu virüsten kaynaklıymıs

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
reis virüsten kaynaklı pc ni tam tarama yap özel taramda olabilir saklanan bi virüs vardır benimde cpu 100% oluyordu virüsten kaynaklıymıs
aslında virüsten kaynaklı olduğunu sanmıyorum öyle bir şey olsa bilgisayar direk o hatayı gösterirdi program olmasa bile windows güvenlik duvarı var

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
diskin eğer eskiyse veya bozulmaya yakınsa windowsun veya arkada çalışan programların diski %100 kullanıyor olablir. Test edip diskin okuma ve yazma hızını paylaşabilir misin?

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardı yeni hdd aldım sorun şuan yok gibi ama bakalım

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
en cok hangi uyguama kullanıyor bak ona göre bişiler dene olmazsa fiziksel bi sıkıntı da olabilr

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bazılarında virüs ile bazılarında hard disk ile alakalı umarım çözersin kardo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...