Bu hatayı çözene rep vercem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Dword VİP hack 7.5a sürümünde insanları odadan atamıyorum deniyorum ama kendim ölüyorum sadece ve kimse odadan atılmıyor sadece
ben ölüyorum bu hatayı çöze bilen kişiye rep vericem.

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Adamları oyundan atmaya başlamadan önce misc kısmından deatch match olarak ayarlıyacaksın sonra adamları atmaya başlıyacaksın adamlar seni öldürmeye başladıktan 10-15 saniye sonra oyundan atılmış olacak

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Chromo' Alıntı:
Adamları oyundan atmaya başlamadan önce misc kısmından deatch match olarak ayarlıyacaksın sonra adamları atmaya başlıyacaksın adamlar seni öldürmeye başladıktan 10-15 saniye sonra oyundan atılmış olacak
denicem olursa rep senin :D

Chromo' Alıntı:

OLMADI

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim bu hata bazen oluyor oyunu yeniden kapa aç hileyi inject et düzelir belki arada oluyor bu hata yani sırf sende olan bir şey değil kendi kendine düzeliyor

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Galiba en az 5 tane ölmen gerek ayrica karsindaki adamlar dword kullaniyor ise onlari atamazsin onlar da seni birde misc den death mach yapmayi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...