Bu hayattan bıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar bu hayattan gerçek anlamda sıkıldım bunalıma giriyorum önceden oyunlar çaremdi fakat artık onlarda sıkıyor bıkma sebebim yaşımın 22 olmasına rağmen ailem ve çevredeki akrabalarımdan çok büyük hakaretler alıyorum dalga geçiyorlar milletin yanında küçük düşürüyorlar ara sıra kendimi öldürme derecesine geliyorum ailemin işinde çalışıyorum şuan tek bir umudum var canlı yayın eğer tutturursam akrabalarımın vs. Bana çektirdiklerini onlara çektirmek istiyorum onlara muhtaç olmak istemiyorum birilerine bunları anlatmam lazımdı bende burayı seçtim ne yapmam lazım nasıl kendimi bu bunalımdan çıkara bilirim fikirlerinizi bekliyorum

Üye
7 HİZMET YILI
pisgologa git kötü seyler düşünme aldırma onları eğer onları takarsan dağa kötüye gider

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yeni arkadaşlar edinmen lazım.
ailenin işyerinde değilde başka işyerinde çalışmak iyi gelebilir.
Orada hapis kalmış gibi hissediyorsundur. İslam dinini araştır ve onu yaşamaya çalış. Eğer müslümansan namazını kıl şükür et.
İnsanları çok kafaya takmamaya ve kendinden başka kimsenin önemli olmadığına kendine inandır, ki zaten senden önemli hiç bişey olamaz bu hayatta.
Etrafa zarar vermeden eğlenmene bak.
Eğer paran varsa evlen hayatını kurtar.

En yakın zamanda psikoloğa git bende bir zamanlar sakinleştirici hap kullanıyordum çok zararını gördüğüm için bıraktım sen hap kullanma sadece seanslarına düzgün bir şekilde git.

Bunları yapabilirsen gelişme katedeceğine eminim.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum bunlar canını sıkman gereken şeyler değil. Benim daha aklım yerine oturmamışken evlatlıktan reddedildim. Ev önüne konuldum. Üvey aile ile büyüdüm bir süre, sürekli kavga ettim onlarla. Hırs yaptım kendim kendi evime çıktım, bir işe girdim şimdi de tek başıma yaşıyorum dört evim var. Yeter ki kendine bir hedef koyman önemli. Şuanda 17 yaşındayım. Benle konuşanlar genellikle "Hayata iyi tutunmuşsun. / Pes etmemişsin. / Ben olsam kesin intihar ederdim." Tarzından şeyler söylüyorlar. Eğer kendine bir hedef koyarsan ve oradan ilerlemeye devam edersen bir amacın olduğu için o amaca varmadan mutlu olmayacağını hissedeceksindir. Mutlu olmak için bir şeyle uğraştığından dolayı, bu şeyle uğraşırken de mutlu olacaksın. Kendi mutluluğunu düşüneceksin çünkü.
Anlatmak istediğimi tam olarak kelimelere dökemedim ama umarım anlamışsındır. Sıkma canını yani, olabilirse oyunlardan falan uzaklaş. Onlar seni daha da yıpratır.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Maddi Durumun İyise Bi Tatile Çık Sonra Gelince işini Değiştir Eski Çevreni Bırak Yeni Çevre Bul

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
daha önce yaptığın gibi istanbul turu dc gelde konuşalım

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şuan 19 Yaşındayım .
15'imde Evden Ayrıldım .
4 Yılda anamı anamı 1 keremi gördüm 2 keremi ne .
4 yıldır ordan oraya savruluyorum
2 kez intihar etmeyi denedim sonuc başarısız.
intihar çözüm değil kafaya takmak çözüm değil.
ülkeyi nerdeyse gezdim.
Sürekli yeni insanlar yeni ihanetler yeni dertler felan filan.
oyun oynamaya devam et . şiir oku,kitap oku, yazılımla uğraş,twicth,dlive'a Yönel .
Ama Vazgecme Vazgecersen Kaybedecek tek kişi sen olucaksın unutma .
Ailenle Aynı Evde Ailesiz Kalmak İnsana Koyar Ama Bu da Senin Sınavınmış Öyle Düşün.
Vazgecme,Umut Et,Hayal Kur, Aşık Ol abi ne biliyim .
Yaşamak Zorundasın.
Ve Hala Ailenin Yanındayken Annen'e Sıkıca Sarıl Benim İçin.
Hayatında Bol Şans Dostum .
İyi Forumlar . .

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Maddi durum iyi fakat kendi işimde kendimi hapis kalmış gibi görüyorum artık turlarda sıkıyor gezesin gelmiyor
Post automatically merged:

Şuan 19 Yaşındayım .
15'imde Evden Ayrıldım .
ülkeyi nerdeyse gezdim.
oyun oynamaya devam et . şiir oku,kitap oku, yazılımla uğraş,twicth,dlive'a Yönel .
Ailenle Aynı Evde Ailesiz Kalmak İnsana Koyar Ama Bu da Senin Sınavınmış Öyle Düşün.
Yaşamak Zorundasın.
İyi Forumlar . .

Aşık olacak kız görmüyorum derdim sanki benden daha büyük başka eve geçemem aklımdaydı fakat babam hasta onu bırakamam şuan tek hayatta bıkma sebebim iş bu işi bırakmak içinde aileme kendimi kanıtlamam lazım

Üye
7 HİZMET YILI
Bıkmayan kaldıysa özele gelsin bıkması 5 dakika sürmez :/ Neyse sanada tavsiyem evde otur asosyal gibi takıl alışıyorsun.

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ailenle vakit geçirmeyi deniyebiliriz ne olursa olsun pozitif bakman lazım her şeyi kafana takmayıcaksın aga ben şizofreniyim 2 yıl psikoloğa gittim eve geç saate kadar geliyordum eve gelmediğim de oluyordu hayatım boşdu ben de senin gibiydim bir nevi ailemle arkadaşlarıma sıkı tutundum akrabaları dert etme. onlar akraba değil benimkilerde aynı babam hapisanaye girdiğinden beri arayıp sormadılar açıkçası umrumda değil

Üye
7 HİZMET YILI
Tavsiyem ;
1) Eğer İş Yerinde Hapis Kalmış Gibi Oluyorsan Acilen İş Yerini Değiştir.
2)Yeni Arkadaşlar Edin (Seninle Gerçekten Can Dostu Olabilecek Arkadaşlar)
3)Edindiğin Arkadaşlarınla Sosyal Aktivitelerde Bulun.
4)Eğer Akrabaların Seninle Alay Ediyor Veya Küçük Duruma Düşürüyorsa Onlarla Hemen İlişkini Kes.
5)Eğer Maddi Durumun İyi İse Güzel Bir Tatile Çık (Akrabalarından Uzakta)
6)Kesinlikle Kendine Zarar Vermeyi Düşünme (İntihar Edince Herşeyin Düzeleceğinimi Düşünüyorsun?)
7)Sık Sık Gez,Kendi Hayatına Düzen Verebilecek Bir Kız Arkadaş Veya Sevgili Bul.
8)Kesinlikle Zaralı Maddeler Kullanma (Sigara,İçki vb.) Çünkü Zararlı Maddeler İnsanı Daha Çok Strese Sokar.
9) 9. Ve Son Olarak Hayatında Başarılar Diliyorum. Dostum Umarım Tüm Sıkıntılarından Kurtulursun Ve Daha Mutlu Bir Şekilde Hayatına Devam Edersin :)

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Şuan 19 Yaşındayım .
15'imde Evden Ayrıldım .
ülkeyi nerdeyse gezdim.
Yaşamak Zorundasın.
İyi Forumlar . .

Sen En Kötüsünü Yasamısın hll sana ben olsam geberirdim yani

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Şuan 19 Yaşındayım .
15'imde Evden Ayrıldım .
ülkeyi nerdeyse gezdim.
Yaşamak Zorundasın.
İyi Forumlar . .
Hayata res çekmişsin reis allah senin gibilerin yardımcısı olsun

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Maddi durum iyi fakat kendi işimde kendimi hapis kalmış gibi görüyorum artık turlarda sıkıyor gezesin gelmiyor
Post automatically merged:

Aşık olacak kız görmüyorum derdim sanki benden daha büyük başka eve geçemem aklımdaydı fakat babam hasta onu bırakamam şuan tek hayatta bıkma sebebim iş bu işi bırakmak içinde aileme kendimi kanıtlamam lazım
açık ol iş sahibi kimse ben işi bırakıyorum hadi eyv başka işe başlıycam sorarlarsa sizi ilgilendirmez vs de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...