Bu kadar yeter.! -- Loader ve host kısıtlaması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Tarafsızca bu host olaylarından sonra birkaç forumun acaba nasıl planlar düzenlediğini öğrenmek için sırayla sanal makinemde testlere başladım.Adını vermek istemediğim bir forum tarafından ki az çok yetkililer kimin yaptığını tahmin eder.Gördüm ki kendi yaptığı loaderlarına bu forumun loaderını engellemek için ayar çekmişler sanıyorum ki bu forumun yıllardır açık olduğunu işlerinin en iyisini yapmaya çalıştığını bilmiyorlar.Gerisini sevgili MemoryHackers üyelerine ve yetkililerine bırakıyorum.
3.png

Saygılar..

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Forum yönetimi zaten bunun farkında hocam inanıyorumki zaten yaptırımları sürüyordur.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Abi üyelerine virüs atan sitelerden ne bekleyeceksin insan kendi milletini korur bunlar vatan haini bize virüs atıyorlar vallah size tavsiye memoryhackers harici hile sitelerine girmemeniz yaklaşık 5 yıldır üyeyim hiçbir bilgisayarıma ve telefonlarıma virüs girdiğini görmedim diğer hile siteleri sizin sosyal medya hesabınıza kadar çalmakta dikkatli olmanızda hatta ve hatta hiç oraları girmemenizi öneririm

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tabi bide o forum yöneticilerinin bu forumda da üyeliği olması durumu var onuda söyliyim dikkat edin banda denk gelmişti birisi

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben o siteleri kullanmıştım şuanda memorhackersin onay sisteminde sorun yaşıyorum bu etkilemiş olabilir mi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ayn başka bir hile sitesi kulanıyordum (free) 2 gün geçti ram 98 kulanıyodu silidim ram 68 düştü şimde max 48 oluyor memory güvenli

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet firefox ve opera denedim
Post automatically merged:

evet firefox ve opera denedim
Windows Arama yerine "Gelişmiş Güvenlik" yaz Defender çıkacak oraya gir gelen ve giden kurallarına gir sırayla bloke edilmiş birşey varsa sil onları.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben yapmıştım siteye gidiceksin ve reklam onayı istiycek sen de siteden bir reklama tıklıycaksın

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
virüslü oadere virüs taraması yap en iyisi sonra silsin program onla alakalı şeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...