Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adamı takip ediyorum ve gerçekten çok güzel bilgisayar kasaları topluyor güncel ve sıkıntısız.
Burada gösterdiği kasada ortalama seviye bir bilgisayara benziyor ve fiyatına göre gayet iyi donanımlar var.
Bence almaya değer tabiki. Ama fiyatlar videodaki gibi olmayabilir malum piyasa sürekli değişiyor.
Uygun zamanı bekleyip alırsan daha iyi olabilir.
Sürüm 1903 yazıyor,
evet çerçevesiz modda client arkaplanda kapalı onlarla alakalı olduğunu sanmıyorum bilgisayarım genel olarak hile programları açmakta sıkıntı çekiyor csgo'da da bu şekilde inject sorunu yaşadım ama neden anlamadım defender güvenlik duvarı her şey kapalı virüs programı yok bilgisayarda directx c++visual'lerde eksiksiz yüklü
Benim laptopta da bir sorun var önceden hızlanması için bazen kurtarma yapıp format atıyordum ama şimdi kaç defadır
denedim ama %57 gelip eski haline geri dönüyor. youtubedaki bütün videolardaki teknikleri uyguladım ama olmadı. sizlerden
bu konu hakkında yorum bekliyorum
sistem güzel falan ama daha ucuza da bulabilirsin bunun kadar iyi performans veremez ama yarısın verir en azından. En kolayı internet kafelerde kasa satılıyor sanırım oradan bulabilirsin.