18 Eki 2021 #1 Swepoi S Uzman Üye Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 172 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 23 5 HİZMET YILI Arkadaşlar her kasa her anakarta ve psu ya uyar mı? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu almayı düşünüyorum Anakartim msi g41m-p33 combo Psu da 250 300w bir psu bir sorun olur mu eski kasadan Bu kasaya aktarmada sistemi?
Arkadaşlar her kasa her anakarta ve psu ya uyar mı? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu almayı düşünüyorum Anakartim msi g41m-p33 combo Psu da 250 300w bir psu bir sorun olur mu eski kasadan Bu kasaya aktarmada sistemi?
18 Eki 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Anakartınız gördüğüm kadarıyla M-ATX yani kasanız ise ATX yani uyar sorun olmaz. PSU'lar standart boyutlarda üretilir sorun olmaz fakat Watt konusunda önemli olan sistemde kullandığınız diğer parçalar.
Anakartınız gördüğüm kadarıyla M-ATX yani kasanız ise ATX yani uyar sorun olmaz. PSU'lar standart boyutlarda üretilir sorun olmaz fakat Watt konusunda önemli olan sistemde kullandığınız diğer parçalar.
18 Eki 2021 Konuyu başlatan #3 Swepoi S Uzman Üye Katılım 9 Kas 2020 Mesajlar 172 Çözümler 2 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 23 5 HİZMET YILI Berat' Alıntı: Anakartınız gördüğüm kadarıyla M-ATX yani kasanız ise ATX yani uyar sorun olmaz. PSU'lar standart boyutlarda üretilir sorun olmaz fakat Watt konusunda önemli olan sistemde kullandığınız diğer parçalar. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler bu da uyar değil mi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Berat' Alıntı: Anakartınız gördüğüm kadarıyla M-ATX yani kasanız ise ATX yani uyar sorun olmaz. PSU'lar standart boyutlarda üretilir sorun olmaz fakat Watt konusunda önemli olan sistemde kullandığınız diğer parçalar. Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler bu da uyar değil mi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
18 Eki 2021 #4 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI Swepoi' Alıntı: teşekkürler bu da uyar değil mi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Evet uyar, rica ederim.
Swepoi' Alıntı: teşekkürler bu da uyar değil mi? Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Evet uyar, rica ederim.