amacıyla açıyorum . pilotaj kazanmasına teşvik ediyorum: dershanede en az 8 saat kalıyorsundur belki daha fazla onun için tüm dikkatini dershaneye ver 8 saat az degil çünkü evde en fazla 4 5 saat çalışırsın bu gözüne gelmesin en normal uyku saati 10 da yatıp 5 te kalmak 5 te kalktın diyelim paragraf çözecem deme ister yürüyüşe çık ister kahve iç ister paragraf çöz ve bikereden de 5 te kalkacam deme vücudun soklanır
normalde kaçta kalkıyorsan 15dk geriye alarmı kur alıştınmı tekrar 15 dk geriye . aksam 10 ile 2 arası en önemli saatir sinir uclarının yenilendiği , yeniden doğdugun aralık . iki oduncu varmış ikisi aynı anda işe başlıyor 15 dk da ağacı deviriyorlarmış uyanık olanı devirdikten sonra gidip çay demliyormus türkü söylüyormus diğeride ara vermeden çalışıyormus en sonda çay içip türkü söyleyen daha çabuk bitirmiş diğerinden adam sormuş nasıl benden cabuk bitirdin diye adam demiş ben türkümü söylerken baltamı keskinleştiriyordum
.
şimdi sana fikir vermek amacıyla benim nasıl çalıştığımı anlatıcam : biyolojiden aras tugcu senin biyolojin adlı site 50 tl ye satın aldım tyt ayt videolarını+ pdf .kimyadan kimya özel 300 tl ye patladı videoları + pdf. fizikten ertan sinan sahin tyt ayt videoları artı kitap setini aldım . yazıcı aldım pdf dosyalarını çıkarıyorum canlı özel ders gibi oluyor yani . sınav pdf indir sitesinde 500 tane kitap indirdim belki sadece video çözümlü olanları ve birkaç tane en iyi olanları çıkardım sadece 20 kitap falan çıkardım çözemediğim soru olursa eve gelip çözümüne bakıyorum .
başarılar dilerim
şimdi sana fikir vermek amacıyla benim nasıl çalıştığımı anlatıcam : biyolojiden aras tugcu senin biyolojin adlı site 50 tl ye satın aldım tyt ayt videolarını+ pdf .kimyadan kimya özel 300 tl ye patladı videoları + pdf. fizikten ertan sinan sahin tyt ayt videoları artı kitap setini aldım . yazıcı aldım pdf dosyalarını çıkarıyorum canlı özel ders gibi oluyor yani . sınav pdf indir sitesinde 500 tane kitap indirdim belki sadece video çözümlü olanları ve birkaç tane en iyi olanları çıkardım sadece 20 kitap falan çıkardım çözemediğim soru olursa eve gelip çözümüne bakıyorum .
başarılar dilerim