Onaylı Üye
Hangisini almak daha avantajlı ?
series x ayarında kasa toplamak şuan konsoldan daha pahalı gibi.gamepassin oyun içeriklerini iyice incele bi önce sonra da bilgisayar ile yapabileceklerin ve xbox ile yapabileceklerini ele al bu karşılaştırmayı kendine göre yapman gerek dostum başkalarının önerileriyle olacak iş değil
ps4 var zaten new generation oyunlar için diyorum.ps4 alıp kırdırabilirsin gayet uygun ama bütçen yeterliyse kasa toplamanı öneririm
orası öyle ama konsol sana bilgisayarın verdiği kadar içerik vermiyor o da varseries x ayarında kasa toplamak şuan konsoldan daha pahalı gibi.
dediğim gibi 1660 lı bir kasa toplayabilirsin hatta bütçem yeter dersen RTX 2060 lık güzel bir pc bile tolarsınps4 var zaten new generation oyunlar için diyorum.
Series x aynı fiyat olması lazım kasanın ve aynı ayarda bütçe series x fiyatı kadar diyelim.dediğim gibi 1660 lı bir kasa toplayabilirsin hatta bütçem yeter dersen RTX 2060 lık güzel bir pc bile tolarsın
blizzard da indirimde kasalar var bi bakın derimSeries x aynı fiyat olması lazım kasanın ve aynı ayarda bütçe series x fiyatı kadar diyelim.