bu ne alerjimi uyuzmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Bir şeye alerjin olmuş olabilir yediğin birşey olabilir kardeşim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Olabildiğince temas etmemeye caliz anca zamena gemer vence
Post automatically merged:

Bi sede alerjin olmos olabilir redigi birşey olabilir carmesim

te

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam geçmiş olsun. bence burada çözüm bulabilme ihtimalin çok düşük, google a yazsan kanser der zaten. korktuğun için gitmiyorsun diye anlıyorum ama ne olursa olsun bilen birine göstermelisin. 3 yıl önce bi cilt hastalığına yakalandım ev arkadaşımla. bence mantardı ama 2 farklı hasteneden farklı ilaç verdiler. arkadaşımda 3 ayda geçti bende 2 sene sürdü. o mantar tedavisi kullanmıştı. ki hala kararsızız bu konuda. bi bilene danıştıysan da haber ver ne oldu nasıl oldun diye.
Knk korkmakla alakası yok günde 2 iğine vuruluyorum sağık ocağında doktora randevu aldım cildiyeye 10 gün sonra gidecem ve 9 gündür kaşınıyorum . ikinci olarak daha erkene neden almadın dersen randevuları kapatmıştı .

kanka bunu bende yaşadım lise 2 de çikolata yedim bildiğimiz sonra heryerim iğrenç bi şekilde tepkimeye girdim sanki çok garipti ama geçti hiçbirşey yapmadın yarın sabaha geçti sende bekle istersen geçer
10 gün oldu her gün iğne hap alıyorum

şuan nasılsın düzeldim
no

Yakağan böyle yapmaz dostum isilik yada mantar bu şekilde yapar senin ki mantara bağlı alerjik reaksiyon olabilir
sağlık ocağındaki doktora sordum ısilik değil dedi doktor bile şaşırıyor ilk defa böylesini görüyorum diye :( cildiye gidecem bakalım 13 de yarında iç hastalıklara gidecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...