Knk korkmakla alakası yok günde 2 iğine vuruluyorum sağık ocağında doktora randevu aldım cildiyeye 10 gün sonra gidecem ve 9 gündür kaşınıyorum . ikinci olarak daha erkene neden almadın dersen randevuları kapatmıştı .hocam geçmiş olsun. bence burada çözüm bulabilme ihtimalin çok düşük, google a yazsan kanser der zaten. korktuğun için gitmiyorsun diye anlıyorum ama ne olursa olsun bilen birine göstermelisin. 3 yıl önce bi cilt hastalığına yakalandım ev arkadaşımla. bence mantardı ama 2 farklı hasteneden farklı ilaç verdiler. arkadaşımda 3 ayda geçti bende 2 sene sürdü. o mantar tedavisi kullanmıştı. ki hala kararsızız bu konuda. bi bilene danıştıysan da haber ver ne oldu nasıl oldun diye.
10 gün oldu her gün iğne hap alıyorumkankabunu bende yaşadım lise 2 de çikolata yedim bildiğimiz sonra heryerim iğrenç bi şekilde tepkimeye girdim sanki çok garipti ama geçti hiçbirşey yapmadın yarın sabaha geçti sende bekle istersen geçer
noşuan nasılsın düzeldim
sağlık ocağındaki doktora sordum ısilik değil dedi doktor bile şaşırıyor ilk defa böylesini görüyorum diyeYakağan böyle yapmaz dostum isilik yada mantar bu şekilde yapar senin ki mantara bağlı alerjik reaksiyon olabilir