Alıyorum bu oyuna hile yapabilene para veririm.

Üye
2 HİZMET YILI
Son Korsan diye bir web oyunu var aynı seafight mantığı ama pay to win'in allahı bu oyun o derece. Çok küçükken oynardım fakat 2011 den bu güne dek takip ediyorum bir kez bile oyunda hile yapabilen veya yapıldığı olmadı. Dışarıdan bakınca bu kadar basit görünen bir oyunun hilesinin hala bulunamamış olması çok garip. inşallah merakımı giderebilecek birisi vardır aranızda.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nasıl bir hile istediğine göre değişir yapılacak şey web oyunları genelde sunucuya bağlı olduğu için imkansız gibi birşey para altın hilesi vs

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu dandik oyuna neden hile yapılsınki kanka git daha iyi grafikli oyunlar var onları oynasana eski değilmi bu dandik kategorisine giriyor bu açıkçası .d

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
web tabanlı oyunsa charless veya fiddler gibi bir debug programıyla basitçe yapılabilir mesela farm.rpg için ben yapmıştım mantığı çok basit. istersen videolarımı atabilirim

Üye
2 HİZMET YILI
web tabanlı oyunsa charless veya fiddler gibi bir debug programıyla basitçe yapılabilir mesela farm.rpg için ben yapmıştım mantığı çok basit. istersen videolarımı atabilirim
rica etsem video atabilirmisin, belki işime yarayabilir.

Bu dandik oyuna neden hile yapılsınki kanka git daha iyi grafikli oyunlar var onları oynasana eski değilmi bu dandik kategorisine giriyor bu açıkçası .d
knk küçükken oynuyodum zaten sadece tuvalette düşünürken aklıma geldi ulan bu dandik oyunun niye hiç hilesi yok diye :d

Son düzenleme:
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Bonk.io diye bir oyun oynardım eskiden oda web tabanli ama adamlar hilenin ırzına geçiyordu