Elbette nvidia iyi fakat amd fiyata göre daha fazla performans veriyor seçim sana kalmışKardeşim kullanmığın bilmediğin ürüne neden çöp diyorsun
Post automatically merged:
Nvidia varken amd hiçbirşey diye düşünüyorum o yüzden tercih etmedim
amd tercih etmememin sebeplerinden biriside arayüz kullanışlı değil herşeyi sır gibi saklamışlarElbette nvidia iyi fakat amd fiyata göre daha fazla performans veriyor seçim sana kalmış
Isınma sorunu amd de çok nvidia ısınmıyor ama amd daha fazla performans veriyor amd ekran kartını soğutmayı başarabilirsen nvidia yanında çocuk kalıyor dediğime karşı çıkanlar olacaktır ama benim fikrim bu gtx 1050ti ile rx570 metro exodus tecrübem oldu aralarındaki fps varkı bariz rx 560 bile tercih edilebilir en düşük olarakamd tercih etmememin sebeplerinden biriside arayüz kullanışlı değil herşeyi sır gibi saklamışlar
Dostum bütçen ne kadar bilmiyorum ama bu sistem monitörsüz 2500₺ civarı alınır. Daha yüksek ise hiç bulaşma. Benzer özelliklerde sıfır alırsın.Dolar düşmediği için bekledikçe zarara sokuyor o yüzden bir an önce almak karlı olur diye düşünüyorum
Alma düşüncem var peki satışına ne dersin ?
bu piyasa içinde nvidia yer yaptığı için ve daha çok kullanıcı olduğu için tercih etme sebebimi destekliyor amd sadece yetişmeye çalışıyor diyebilirimIsınma sorunu amd de çok nvidia ısınmıyor ama amd daha fazla performans veriyor amd ekran kartını soğutmayı başarabilirsen nvidia yanında çocuk kalıyor dediğime karşı çıkanlar olacaktır ama benim fikrim bu gtx 1050ti ile rx570 metro exodus tecrübem oldu aralarındaki fps varkı bariz rx 560 bile tercih edilebilir en düşük olarak
İkinci el fiyat mı 2.500 ? sıfır olarak diziyorumDostum bütçen ne kadar bilmiyorum ama bu sistem monitörsüz 2500₺ civarı alınır. Daha yüksek ise hiç bulaşma. Benzer özelliklerde sıfır alırsın.
yok o kadar değilde 5-6 civarına tamamlarım gibi geliyorbro güzel çok iyi ama minimum 8-9 k
Amd yazılımsal olarak sorun çekiyor olabilir nvidia yazılımsal olarak çok iyi olabilir ama fiyat performans diyince amdyi geçebileceğini sanmıyorum nvidia piyasada yerini almış olsa da amd ısınma problemleri dışında çok iyi fiyatla daha pahalı nvidia kartları geride bırakıyor seçim senin ben fikrimi söylüyorumbu piyasa içinde nvidia yer yaptığı için ve daha çok kullanıcı olduğu için tercih etme sebebimi destekliyor amd sadece yetişmeye çalışıyor diyebilirim
Yıllarca amd de kullandım nVıdıa da. nVıdıa ya alıştığın için sana öyle geliyor. Arayüzü gayet kullanışlı. RX590 kullandım, RX570 kullandım. Şimdi 1650 Super kullanıyorum. nVıdıa ile aynı performansı veren karta daha az ödüyorsun. İkisini de kullan bence. İkisi de sağlam işler beceriyor.amd tercih etmememin sebeplerinden biriside arayüz kullanışlı değil herşeyi sır gibi saklamışlar
Pardon sıfır olarak nereden topluyorsun bu sistemi merak ettim ?bu piyasa içinde nvidia yer yaptığı için ve daha çok kullanıcı olduğu için tercih etme sebebimi destekliyor amd sadece yetişmeye çalışıyor diyebilirim
İkinci el fiyat mı 2.500 ? sıfır olarak diziyorum
1650 fiyat nedir ?Yıllarca amd de kullandım nVıdıa da. nVıdıa ya alıştığın için sana öyle geliyor. Arayüzü gayet kullanışlı. RX590 kullandım, RX570 kullandım. Şimdi 1650 Super kullanıyorum. nVıdıa ile aynı performansı veren karta daha az ödüyorsun. İkisini de kullan bence. İkisi de sağlam işler beceriyor.
itopyaPardon sıfır olarak nereden topluyorsun bu sistemi merak ettim ?
1650 fiyat nedir ?
ne 12 15k sı be amma abarttınEn düşük 12k 15k arası bişi olabilir ama tam emin değilim araştırmak lazım pc toplamak şuan sıkıntılı bi iş bence biraz bekle
itopya
%60 nvidia %40 amd anket sonuçlarıBen 1520₺ ye indirimle aldım. 1800₺ civarı normalde.
o kadar etmez4-5 bin TL civarı bi fiyat çıkar
Kardeşim bırak anketi falan yahu ne alakası var.%60 nvidia %40 amd anket sonuçları
Anketi yanıtlayanlar tamamen kullanıcılardan oluşan insanlar yani tecrübe orda konuştu. nvidia 1660ti 6gb var şuanKardeşim bırak anketi falan yahu ne alakası var.
Ben de nVıdıa seviyorum ama amd yi daha fazla kullandım. Hele o RX570 var ya gözünü seveyim onun...
Sen hangi kartı kullanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?