Bu pc için fiyat önerileri alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim kullanmığın bilmediğin ürüne neden çöp diyorsun
Post automatically merged:

Nvidia varken amd hiçbirşey diye düşünüyorum o yüzden tercih etmedim
Elbette nvidia iyi fakat amd fiyata göre daha fazla performans veriyor seçim sana kalmış :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
amd tercih etmememin sebeplerinden biriside arayüz kullanışlı değil herşeyi sır gibi saklamışlar
Isınma sorunu amd de çok nvidia ısınmıyor ama amd daha fazla performans veriyor amd ekran kartını soğutmayı başarabilirsen nvidia yanında çocuk kalıyor dediğime karşı çıkanlar olacaktır ama benim fikrim bu gtx 1050ti ile rx570 metro exodus tecrübem oldu aralarındaki fps varkı bariz rx 560 bile tercih edilebilir en düşük olarak

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dolar düşmediği için bekledikçe zarara sokuyor o yüzden bir an önce almak karlı olur diye düşünüyorum

Alma düşüncem var peki satışına ne dersin ?
Dostum bütçen ne kadar bilmiyorum ama bu sistem monitörsüz 2500₺ civarı alınır. Daha yüksek ise hiç bulaşma. Benzer özelliklerde sıfır alırsın.

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Isınma sorunu amd de çok nvidia ısınmıyor ama amd daha fazla performans veriyor amd ekran kartını soğutmayı başarabilirsen nvidia yanında çocuk kalıyor dediğime karşı çıkanlar olacaktır ama benim fikrim bu gtx 1050ti ile rx570 metro exodus tecrübem oldu aralarındaki fps varkı bariz rx 560 bile tercih edilebilir en düşük olarak
bu piyasa içinde nvidia yer yaptığı için ve daha çok kullanıcı olduğu için tercih etme sebebimi destekliyor amd sadece yetişmeye çalışıyor diyebilirim

Dostum bütçen ne kadar bilmiyorum ama bu sistem monitörsüz 2500₺ civarı alınır. Daha yüksek ise hiç bulaşma. Benzer özelliklerde sıfır alırsın.
İkinci el fiyat mı 2.500 ? sıfır olarak diziyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bu piyasa içinde nvidia yer yaptığı için ve daha çok kullanıcı olduğu için tercih etme sebebimi destekliyor amd sadece yetişmeye çalışıyor diyebilirim
Amd yazılımsal olarak sorun çekiyor olabilir nvidia yazılımsal olarak çok iyi olabilir ama fiyat performans diyince amdyi geçebileceğini sanmıyorum nvidia piyasada yerini almış olsa da amd ısınma problemleri dışında çok iyi fiyatla daha pahalı nvidia kartları geride bırakıyor seçim senin ben fikrimi söylüyorum :)

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
amd tercih etmememin sebeplerinden biriside arayüz kullanışlı değil herşeyi sır gibi saklamışlar
Yıllarca amd de kullandım nVıdıa da. nVıdıa ya alıştığın için sana öyle geliyor. Arayüzü gayet kullanışlı. RX590 kullandım, RX570 kullandım. Şimdi 1650 Super kullanıyorum. nVıdıa ile aynı performansı veren karta daha az ödüyorsun. İkisini de kullan bence. İkisi de sağlam işler beceriyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu sistem 3k-4k eder ama bu sistem yerine daha iyi sitemler alabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
4500-4800 ₺ fiyat çıkardım ben kafadan
Monitörle birlikte ama ekran kartını yükseltirsen güzel bir pc olur dostum tabi ssd ile

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

İkinci el fiyat mı 2.500 ? sıfır olarak diziyorum
Pardon sıfır olarak nereden topluyorsun bu sistemi merak ettim ?

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Yıllarca amd de kullandım nVıdıa da. nVıdıa ya alıştığın için sana öyle geliyor. Arayüzü gayet kullanışlı. RX590 kullandım, RX570 kullandım. Şimdi 1650 Super kullanıyorum. nVıdıa ile aynı performansı veren karta daha az ödüyorsun. İkisini de kullan bence. İkisi de sağlam işler beceriyor.
1650 fiyat nedir ?

Pardon sıfır olarak nereden topluyorsun bu sistemi merak ettim ?
itopya

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim bırak anketi falan yahu ne alakası var. :D
Ben de nVıdıa seviyorum ama amd yi daha fazla kullandım. Hele o RX570 var ya gözünü seveyim onun...
Sen hangi kartı kullanıyorsun ?
Anketi yanıtlayanlar tamamen kullanıcılardan oluşan insanlar yani tecrübe orda konuştu. nvidia 1660ti 6gb var şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...