Onaylı Üye
merhaba bu pc ye bi şekilde yapışıp kalan konumu bulunmayan virüslerden bıktım ekle kaldırdan bir türlü silinemeyen programları nasıl kökten kaldırabiliriz bilen var mı format atmadan tabii 
merhaba bu pc ye bi şekilde yapışıp kalan konumu bulunmayan virüslerden bıktım ekle kaldırdan bir türlü silinemeyen programları nasıl kökten kaldırabiliriz bilen var mı format atmadan tabii![]()
ücretsiz olan bir program mı bu tavsiye ettiğin?kanka virüsler için Norton security var ayrıntılı buluyo virüsleri silme için programları da ccleaner var deneyebilirsin
kanka norton incir security free sonra security üyelik bul internette vardır ben öyle yapıyordum olur öyleücretsiz olan bir program mı bu tavsiye ettiğin?
malesef bazı programları virüs algılayım siliyor bunun için yükleme yaparken kapatmaktan başka çarem yok üstadım..Windows defenderi kapatma kardeşim başka bir ekstra programa gerek bile yok bizim gibi düz kullanıcılar için emin ol.
trojankiller uygulaması var onu indir tertemiz yapıyor geçenlerde 4000 tane temizledi