Çalışmıyor Bu Pointer Ve Kodlama Çok İşinize Yarayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar kendi bulduğum yöntem,bu yöntem ile bütün hileler oyun içinde silahı elimize aldığımız veya kurt olduğumuzda
zaman aktif oluyor. obj' li hileler için farklı bir timer gerekmiyor aimbot ta 0 can sorunu olmuyor. Mantığı da şu alttaki kod elinizde olan silahın valuesini okuyor kurt iken bu value 1 oluyor ölünce veya lobi de iken 0 bu saye de hileler value 0 dan büyük ise hileler aktif oluyor. Yani anlayacağınız obj li hileleri oyun sonunda kapatmaya checkbox'a buttona kodlamaya timerin invertalini yükseltmeye  gerek yok.

label4.text= ReadPointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H6C2E88, &H0, &H8, &H1E8).ToString() 'valueyi okuyan kod

If label4.text > 0 Then

If CheckBox1.Checked = True Then

WriteLong("wolftü.bin", csh.Text + &H288004, "17925391") 'ÖRNEK
        Else
            WriteLong("wolftü.bin", csh.Text + &H288004, "17925135") 'ÖRNEK
        End If

End If

işinize yaradıysa +1rep ;)

NOT=Label4  te yazı olmaması  lazım

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
senin yöntemlede olur benim bulduğum pointer yöntemiylede olur ;),Yararlı Konu thanks

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
pointeri bir işlevi yok sade value si işimize yarıyor value 0 da büyük olduğunda hileler aktif oluyor mesela slotu seçtin elinde abudabi var value 3043 oluyor tabancada 1001 bıçakta 2001 kurt iken 1 oluyor yani her türlü oyun başlayın value 0 dan büyük değeri alıyor .
If label4.text > 0 Then ' bu koşul sağlanmayınca hile aktif olmuyor.

If CheckBox1.Checked = True Then

WriteLong("wolftü.bin", csh.Text + &H288004, "17925391") 'ÖRNEK
Else
WriteLong("wolftü.bin", csh.Text + &H288004, "17925135") 'ÖRNEK
End If

I'm the Boss
Ultra Üye
9 HİZMET YILI
WQEWQ bu basit seivye bro :)
Bunun bnide 3 timerla Oto obj çeken vede obj li Hileleri her oda girişinde yineleyn yöntemi var örneğin ben ;)

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
BozkurtTeam' Alıntı:
WQEWQ bu basit seivye bro :)
Bunun bnide 3 timerla Oto obj çeken vede obj li Hileleri her oda girişinde  yineleyn yöntemi var örneğin ben ;)
sen anlamadın ben bu yöntem ile tek timer ile   bütün hileleri kodlayabiliyoum  oyundan atma riski yok zaten hileler oyun başladığında açılıyor o zamana kadar obj kodu çoktan yenilenmiş oluyor.bunun yanında aimbot 0 can sorunu da ortadan kalkıyor.3 timer ile bunları yapamazsın.tabi obj bin csh çekme koduda timerde olucak.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
sananebea43' Alıntı:
Yapacağımız işlemleri anlatırmısın

daha iyi bir pointer buldum işlem basit üstteki kod pointerin valuesini okuyor valueyi değişkene veya labele aktarabilirsin pointerin özelliği valuesisinin lobide 0 odada silahı alınca 1 olması if kullanarak valuenin 0 dan büyük olduğunda hilelerin çalışmasını sağlıyorum. Yani hileler otamatık oda içinde aktif oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...