Bu serial nerenin seriali ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba
Bu fonksiyondaki serial numarası tam olarak nerenin serial numarası olduğunu anliyamadım tonla program denedim hiçbiri değiştirmedi bütün serialleri kontrol ettim buna benzer bir serial yok yardımcı olabilecek var mı.
bu şekil her pcde farklı kod oluyor. format atınca değişiyor. exeyi C de açarsak farklı değer buluyor D de açarsak farklı değer buluyor. Projede görünen değerin neyin seriali olduğunu ve o seriali değiştirmek istiyorum
kod.PNG

Kod:
Private Declare Function GetVolumeInformation Lib _
"kernel32.dll" Alias "GetVolumeInformationA" (ByVal _
lpRootPathName As String, ByVal lpVolumeNameBuffer As _
String, ByVal nVolumeNameSize As Integer, _
lpVolumeSerialNumber As Long, lpMaximumComponentLength _
As Long, lpFileSystemFlags As Long, ByVal _
lpFileSystemNameBuffer As String, ByVal _
nFileSystemNameSize As Long) As Long
Function SeriNoAl(strDrive As String) As Long
Dim SerialNum As Long
Dim Res As Long
Dim Temp1 As String
Dim Temp2 As String
Temp1 = String$(255, Chr$(0))
Temp2 = String$(255, Chr$(0))
Res = GetVolumeInformation(strDrive, Temp1, _
Len(Temp1), SerialNum, 0, 0, Temp2, Len(Temp2))
SeriNoAl = SerialNum
End Function
Private Sub Command1_Click()
Call MsgBox(SeriNoAl("C:\"))
End Sub

Son düzenleme:
✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
2 Farklı harddiske sahip olduğunuz için olabilir mi? Bu serial hddlerinizin seriali. 9 Hanedir herkesin ki

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2 Farklı harddiske sahip olduğunuz için olabilir mi? Bu serial hddlerinizin seriali. 9 Hanedir herkesin ki
yav kardeş burdaki sordugum şey neden c d de farklı gösteriyor değil. Nerenin seriali bu diyorum. hdd diyince olmuyor işte. mesela bu seriali değiştirmem gerekiyor. hdd serial değiştiriciler bu değeri bulmuyor

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yav kardeş burdaki sordugum şey neden c d de farklı gösteriyor değil. Nerenin seriali bu diyorum. hdd diyince olmuyor işte. mesela bu seriali değiştirmem gerekiyor. hdd serial değiştiriciler bu değeri bulmuyor

HDD Serial Changer indirerek serialini değiştirebilirsin bazen hw ban attıklarında ben de değiştiriyorum mac,hds vb.

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bu program E042-AE67 bu değeri verdi. Ama proje farklı bir değer buluyor

Bakın bu program serialinizi değişmeniz için tasarlanmış bir C yazılımıdır siz serialinizini mi öğrenmek istiyorsunuz değişmek mi?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bakın bu program serialinizi değişmeniz için tasarlanmış bir C yazılımıdır siz serialinizini mi öğrenmek istiyorsunuz değişmek mi?

hocam sen konuyu okuyupta yorum yaptıgına emin misin ? yoksa post kasmak amacıyla mı yapıyorsun. yukarıda kod verdim o kod pcnin bir serialini buluyor. onunda fotografını attım. o serial nerenin seriali olduğu ogrenmek istiyorum. veya o seriali değiştirmek istiyorum

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
hocam sen konuyu okuyupta yorum yaptıgına emin misin ? yoksa post kasmak amacıyla mı yapıyorsun. yukarıda kod verdim o kod pcnin bir serialini buluyor. onunda fotografını attım. o serial nerenin seriali olduğu ogrenmek istiyorum. veya o seriali değiştirmek istiyorum

Bence anlatım bozukluğunuzdan konuyu tespit edemedim ne istediğinizi düzgünce anlatın.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bence anlatım bozukluğunuzdan konuyu tespit edemedim ne istediğinizi düzgünce anlatın.

Elimde bir vb6 sourcesi var. Sourcenin asıl amacı programlara hdd serial koruması koymak. Ben programı açınca 532500889(benim bilgisayarımın seriali) numaralı serial numarası çıkıyor karşıma.Bu serial nerenin serialı ve bu seriali değiştirebilir miyim soruyorum. Yukarıda projedeki koduda verdim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Günceldir hala yanıt bulamadım

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
farklı gösteriyor deği yukarıda kod verdim :ensarcry:

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
degistirmen lazım heralde kanka

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "kam10, postagem: 2855943, membro: 2090013"]
Você pode dar um link? os programas que encontro acima não encontram a série que mencionei acima
[/ CITAÇÕES] sim
O que outras pessoas estão dizendo

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
This post me help very much, i have serial now. thanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...