Private Declare Function GetVolumeInformation Lib _
"kernel32.dll" Alias "GetVolumeInformationA" (ByVal _
lpRootPathName As String, ByVal lpVolumeNameBuffer As _
String, ByVal nVolumeNameSize As Integer, _
lpVolumeSerialNumber As Long, lpMaximumComponentLength _
As Long, lpFileSystemFlags As Long, ByVal _
lpFileSystemNameBuffer As String, ByVal _
nFileSystemNameSize As Long) As Long
Function SeriNoAl(strDrive As String) As Long
Dim SerialNum As Long
Dim Res As Long
Dim Temp1 As String
Dim Temp2 As String
Temp1 = String$(255, Chr$(0))
Temp2 = String$(255, Chr$(0))
Res = GetVolumeInformation(strDrive, Temp1, _
Len(Temp1), SerialNum, 0, 0, Temp2, Len(Temp2))
SeriNoAl = SerialNum
End Function
Private Sub Command1_Click()
Call MsgBox(SeriNoAl("C:\"))
End Sub
yav kardeş burdaki sordugum şey neden c d de farklı gösteriyor değil. Nerenin seriali bu diyorum. hdd diyince olmuyor işte. mesela bu seriali değiştirmem gerekiyor. hdd serial değiştiriciler bu değeri bulmuyor2 Farklı harddiske sahip olduğunuz için olabilir mi? Bu serial hddlerinizin seriali. 9 Hanedir herkesin ki
yav kardeş burdaki sordugum şey neden c d de farklı gösteriyor değil. Nerenin seriali bu diyorum. hdd diyince olmuyor işte. mesela bu seriali değiştirmem gerekiyor. hdd serial değiştiriciler bu değeri bulmuyor
link verir misin ? benim bulduklarımda yukarıda belirttiğim seriali bulmuyor o programlarHDD Serial Changer indirerek serialini değiştirebilirsin bazen hw ban attıklarında ben de değiştiriyorum mac,hds vb.
link verir misin ? benim bulduklarımda yukarıda belirttiğim seriali bulmuyor o programlar
Download gif'i 5 saniye bekleyin orada çıkan click here'ye basarsanız indirir.
t.ly/c5ob
bu program E042-AE67 bu değeri verdi. Ama proje farklı bir değer buluyor
Bakın bu program serialinizi değişmeniz için tasarlanmış bir C yazılımıdır siz serialinizini mi öğrenmek istiyorsunuz değişmek mi?
hocam sen konuyu okuyupta yorum yaptıgına emin misin ? yoksa post kasmak amacıyla mı yapıyorsun. yukarıda kod verdim o kod pcnin bir serialini buluyor. onunda fotografını attım. o serial nerenin seriali olduğu ogrenmek istiyorum. veya o seriali değiştirmek istiyorum
Bence anlatım bozukluğunuzdan konuyu tespit edemedim ne istediğinizi düzgünce anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?