işlemciden korkuyorum zaten sıkıntı çıkartır mı ?Düşük ayarlarda açarsın rahat tabi biraz işlemcide önemli
Ben pek sanmıyorum sıkıntı çıkarıcağını işlemci sonuçta asıl önemli olan ekran kartı.işlemciden korkuyorum zaten sıkıntı çıkartır mı ?
Koca bilgisayarı zaten Ekran Kartı yönetiyor değil mi?Ekran kartının tam adını söyler misin ? Eğer Sapphire r7 240 ise arkadaşımda vardı oynuyordu.Bende Sapphire 265 var rahat orda ayarlarda 60 fps oynuyorum.
Kardeşim burda asıl önemli olan ekran kartı sonuçta oyundan bahsediyoruz diğer özelliklerde önemli tamam ben işlemcinin ram ın yeticeğini düşünüyorum.Koca bilgisayarı zaten Ekran Kartı yönetiyor değil mi?
o konularda pek bir bilgim yok herkes açar diyor ama csgo da bile 70 fps falan alıyorum onasıl olucak diye düşünüyorum bu arada sapphir değil amd nin ekran kartıKardeşim burda asıl önemli olan ekran kartı sonuçta oyundan bahsediyoruz diğer özelliklerde önemli tamam ben işlemcinin ram ın yeticeğini düşünüyorum.
Ne ara kardeş olduk? Neyse konuya dönersek çok class olarak bilinen "api egran gartı coh önemlü ha" olayına sende gelmişsin o işlemci çok eski o ram ler kaç mhz bunları sorgulamadan "api egran gartı" dersen orada işine karışırım şunu durmadan diyeceğim RAM'ler GB ile değil MHz olarak değerlendirilmelidir.Kardeşim burda asıl önemli olan ekran kartı sonuçta oyundan bahsediyoruz diğer özelliklerde önemli tamam ben işlemcinin ram ın yeticeğini düşünüyorum.
Hayır yeterli değil. Çamur gibi bir görüntüyle bile 20-30 fps arası zor alırKardeşim burda asıl önemli olan ekran kartı sonuçta oyundan bahsediyoruz diğer özelliklerde önemli tamam ben işlemcinin ram ın yeticeğini düşünüyorum.
kafam karşıtı açar mı açmaz mı herkes farklı birşey söylüyor.Her Türlü açar![]()
kafam karşıtı açar mı açmaz mı herkes farklı birşey söylüyor.