Bu Sistem Sizce Alınır Mı?

Sizce Bu Sistem Alınır Mı?

• Alınır

Oy: 21 87.5%
  • Alınmaz

Oy: 3 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar Memory Hackers ailesi geçenlerde bir tane daha sistem atmıştım yeğenime alacaktım gidip inceledim ancak bayağı fps sıkıntısı vesaire olduğundan dolayı alamadım. Tanıdık bir cafe sahibimiz 2.000 TL'ye şu özellikleri veriyor. 1 saate gidip kendim de kontrol edeceğim ancak öncelik olarak sizlerden Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

:özellik:

Monitör: Phılıps 22"
İşlemci: Amd Fx 6400 3.30 GHz
Ram: 16 GB DD3
Anakart: MSI 970A - G43 (MS-7693)
Kasa: Marka Bilmiyorum 500w
Ekran Kartı: Nvdia Gtx 1050ti 4 GB
Klavye: Microsoft (modelini unuttum)
Mouse: Microsoft

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çalıntı deilse al ama kontrol edince sıcaklıkları ve cpuz programı ile control et

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok ucuz bi sakatlık çıkmasın :D

Çalıntı deilse al ama kontrol edince sıcaklıkları ve cpuz programı ile control et

İşlerin olmadığından dolayı dükkanı küçültüyor ve ondan dolayı satıyor. Yılların esnafı tanırım bilgisayarlar da şu an zaten aktif olarak çalışmakta yarım saatlik açtıran gençlerimiz ile dolu :) Gidip kontrol ettikten sonra zaten alacağım. İlk önce bakınca bende bayağı bir şaşırdım ama dediğim gibi işler olmayınca elden çıkartmak için satıyor. Zamanında bunların hepsini aynı fiyata toptan almıştır zaten acımıyorum o yönden

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bu dolar kurunda böyle özellikler böyle fiyata derler ya sudan ucuz diye o söz tam buraya uydu al gitsin sıkıntı felan çıkmaz ise bir yerden sonra baya iyi

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
2.000₺ mi?! "Parçalar çalışıyor mu?" diye sor. Bu fiyata bu sistemi hiçbir yerde bulamazsın.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2.000₺ mi?! "Parçalar çalışıyor mu?" diye sor. Bu fiyata bu sistemi hiçbir yerde bulamazsın.

Aktif çalışan müşterisi şu an bile olan bir internet cafe :) Uğradım ancak sahibi orada değildi o yüzden bir saat sonra gideceğim ve attığı ilanda ki bilgisayarların hepsinde de müşteriler vardı. İş olmayınca adam mecburen satıyor. Ben zaten halen şaşkınım yani alırsam evin en nadide köşesinde tutacağım

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Bence mâkul bir fiyat. Kaçırma derim ama her parçaya iyice baktır ve bakımlarını yap.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@XleaderS Yanımda teknik servisçi bir arkadaş ile gideceğim her ne kadar aktif çalışsa bile almaya gittiğimiz gün bir sıkıntı olabilir. Tedbir önemli :)

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Sistem Gayet Güzel Bence Değerlendirmelisin.!

Gerçekçi ol imkansızı iste
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iyi ama monitör biraz kötü gözükür philipsin monitörleri hep kalın oluyor asus lg mönitör al mönitörün inç i kaç

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tüm yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Gidip test ettim herhangi bir sıkıntısı yok, bir kaç oyun ve render testi yaptım akıyor. Sadece kasa veriyor o fiyata ben monitör ve diğer ekipmanları da zannetmiştim ama o farklı özellikleri olan sistem içinmiş. Anlayacağınız 2.000 Tl'ye kasa fiyatı. Ekranı zaten hoşuma gitmemişti Samsung daha çok tercih ederim ve ikinci el de 170 Tl'ye 19" bir tane buldum. Klavye, Kulaklık ve Mouse olarak da şimdilik Platoon sette kalacağız :) Yeniden Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...