Bu siteden alışveriş yapan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Ekran kartı arayışım olduğundan siteleri geziyor, araştırıyorum.
Boss bilişim adındaki sitede bazı fiyatlar inanılmaz uygun.
GTX1660 Süper almak için araştırırken 'MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6 GB' ekran kartının 2.099₺ olduğunu gördüm.

Açıkcası bana pek güvenilir gelmedi. Aranızda bu siteyi bilen, alışveriş yapan var mı ?

Edit: alisah3535 nickli arkadaş siteden kulaklık almış. Bizi de bilgilendirirse iyi olur.

Son düzenleme:
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Nanokatolog gibi çalışan bir site ürünler yurt dışından tedarik edilip size gönderiliyor oradan ürün alıp eline ulaşan tanıdığım var bir sıkıntı yaşamadı ve ürünleride gayet ucuza almıştı fakat benim nacizane tavsiyem bilindik yerlerden alışveriş yapın en basit örneğide size Nanokatalog olsun kaldı ki bu site güvenilir dediğimiz bir site iken alım yapanların İstanbul bilişim ile beraber yaklaşık 2-2.5 aydır ürünlerini göndermediler akıbeti belli değil gerçekten destek alabileceğiniz akıbeti belli yerlerden ürün alımı yapın özet olarak önermediğim arkadaşım almış olsada kesinlikle benim alışveriş yapmaktan uzak durduğum bir yer seçim sizin ben yinede riske girmeyin derim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
riske girmeyin güvendiğiniz bir siteden alışveriş yapın hem kredi kartı veya banka kartı bilgileriniz hemde paranız gitmiş olur bence

PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu sitede değil genel internet sitelerinde alışveriş yaparken 2 kere düşünmelisiniz, sonuçta kredi kartı bilgilerinizi gireceksiniz.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
çok fazla uyguna veriyorsa elbet vardır bir sıkıntı
i7 1 nesil işlemci 100 tlye caktırmadan milete satanlar gibi.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
emin değilim ama pek güvenme gibi büyük şirketlere bağlı sitelerden yap alışverişini

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Qp ince hesap itopya gibi büyük ve kaliteli satış sitelerine yönel biraz tuzluda olsa güvenli

Moderatörün son düzenlenenleri:
⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum böyle sitelere bakmadan önce şikayetvar da biraz araştrın derim ben öyle yapıyorum.

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Riske atma garantili siteleri tercih et bence

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Duyulmadık yerlere fazla güvenme bence bide fiyatı yüksek olan şeyleri gidip bizzat elden almanı tavsiye ederim.

Gamer
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
and you can at your own risk you can buy the things what you want

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Ekran kartı arayışım olduğundan siteleri geziyor, araştırıyorum.
Boss bilişim adındaki sitede bazı fiyatlar inanılmaz uygun.
GTX1660 Süper almak için araştırırken 'MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6 GB' ekran kartının 2.099₺ olduğunu gördüm.

Açıkcası bana pek güvenilir gelmedi. Aranızda bu siteyi bilen, alışveriş yapan var mı ?
dostum ben herkesın alısverıs yaptığı sıtelere yonelmenı tavsıye ederım sana urun yorumlarına bak mesela ıyıce oku sırf uygun dıye adı sanı duyulmamış yada alısverısın az olduğu yerden yapmanı tavsıye etmıyorum

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
riske girmeyin güvendiğiniz bir siteden alışveriş yapın hem kredi kartı veya banka kartı bilgileriniz hemde paranız gitmiş olur benc

o yüzden gerek yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kankam hiç bulaşma derim güvenemedim ben açıkçası boş ver be güvenilir kaliteli sitelerden al

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Belli başlı siteler var zaten türkiyede onlardan alışveriş yap 3 kuruş fazla olsun kesin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...