Bu Tür Yalanlara İnanmayın !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba MemoryHackers ailesi Bugün sizlerle birşey konuşacağım.

Dword Hilelerini başka kaynaklardan youtube facebook vb sitelerden indirmeyiniz. sadece sitemizdeki linklerden indiriniz. şuanki süreçte hilelerimizi farklı olarak gösterip sizlerin bilgilerini calmaya calışmaktadırlar.

Facebook - Youtube - wolftü vb. hesaplarınızın başına bişey gelmesin calınmasın istiyorsanız farklı sitelerden hile indirmeyi bırakın!

Ayrıca; Bazı Konularda gördüm ve bunu sizinle paylaşmak istedim.

Eğer Güvenilmeyen Bir siteden hile indiriyorsanız büyük tehlikedesiniz demektir.

Bazıları Konuları Şöyle yazıyor

''Hileyi İndirmeden önce virüs programı kapatın ve programı açın '' böyle

Size virüs programını kapattırma nedeni Keylogger - Rat virüsünü bilgisayarınıza sokmaya çalışmasıdır.
Eğer siz o programa tıkladıktan sonra herhangi bir pencere veya bir hata ekranı geliyorsa virüs aktif olacak ve koruma açılmadan önce KLAVİYEYE Her bastığınız andaki harfler cümleler bir yere kopyalanıp 10 dk sonra o keylogger i yapan kişiye mail gider.

Veya Rat yediysenizde Tüm bilgisayarınızın kontrolü karşıdaki virüsü yapana geçecektir.
Aklınızda bulunsun Güvenilir Sitelerden hile indirin eğer başka sitelerden indiriyorsanız ve durum yukardaki gibiyse o siteye bidaha giriş yapmamanızı Öneririz.

İyi Günler http://memoryhackers.org.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
HAKLISIN!

4829300.gif

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

memoryhackers.org

• Konuyu başlatan
  • Admin

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
bununla ilgili bir video paylaşacağım. yakın sürede takip ediniz.

Süper Üye
10 HİZMET YILI
Haklısınız Hocam Herkes Cok Dikkatli Olsun

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bazı Kişiler siteyi bilmedikleri için youtube'den indirip kuruyolar hile videosu çekeceğiniz zamanda başına bu yazıyı koymanızda fayda var.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bu Tür Şeyleri Bildiğim İçin Sizin Siteden İndiriyorum Böyle Hileleri Bilgi İçin Teşekkürler...
Ama Bir Sorum Olacak... Böyle Virüslerin Bilgisayarımızda Olup Olmadığını Nasıl Anlayabiliriz?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
SonYildizTR' Alıntı:
Bu Tür Şeyleri Bildiğim İçin Sizin Siteden İndiriyorum Böyle Hileleri Bilgi İçin Teşekkürler...
Ama Bir Sorum Olacak... Böyle Virüslerin Bilgisayarımızda Olup Olmadığını Nasıl Anlayabiliriz?

zamana anti logger

Üye
9 HİZMET YILI
Haklısınız Dikkatli Olmamız Lazım Böyle Şeyler İçin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...