- Yasaklandı
-
Keyloggerlardan bahsediyorsun dostum bu virüslerde truva atı gibidir ama keyloggerlar truva atı gibi pc nin arka planında çalışmazlarkanka klavye bilgisi alan virüsler çok sıkıntılı be
Hayır pc nin arkaplanında çalışırlar. Truva atlarının bir parçasıKeyloggerlardan bahsediyorsun dostum bu virüslerde truva atı gibidir ama keyloggerlar truva atı gibi pc nin arka planında çalışmazlar
Kanka bunda sıkıntı yok işte 100 den fazla hesap çaldım ilk sürümünde.kanka klavye bilgisi alan virüsler çok sıkıntılı be
%100 ünü kendi elimle yazdım :knk eğer bunu kendin elinle yazdıysan helal olsun virüs hakkında bişi düşünmüyom
Etik olup olmadığı tartışılır. Zaten sitede satmıyorum yorum alıyorum sattığım yerler var.Hiç Etik Bir Hareket Değil Satın Almaya Değmez Ve Sitede Paralı Ürün Satmak Yasak
knk 1 yıldır netflix spotify falan virüsden kullanıyorum. Bazen satılabilecek insta hesabı oyun hesabı falan oluyor. Eğlencesine gene kullanılır. Zaten bunun bi tık değişiği personel takip sistemleri.vırus le ne ısın olacak aga. daha olumlu yararlı bı sey yapsan ya
Yess it will beIt looks like it will be troublesome for the pc
Evet ücretsiz sürümde vereceğim tabiki. Kimseye direk alın demeyeceğim ***** sorununu halletmek üzereyim biter bitmez deneme sürümünüde yayınlayacağım.Kardeşim eline koluna sağlık ama dağa tanıtımını yapmadan yada ücretsiz sürümünü vermeden bu kadar paraya satamazsın.En iyi reklamınıda en az 1 hafta ücretsiz üyelik vererek yapabilirsin.
Çok güzel bir iş olur o zaman bende memnun kalırsam eğer alabilirim.knk 1 yıldır netflix spotify falan virüsden kullanıyorum. Bazen satılabilecek insta hesabı oyun hesabı falan oluyor. Eğlencesine gene kullanılır. Zaten bunun bi tık değişiği personel takip sistemleri.
Post automatically merged:
Yess it will be
Post automatically merged:
Evet ücretsiz sürümde vereceğim tabiki. Kimseye direk alın demeyeceğim ***** sorununu halletmek üzereyim biter bitmez deneme sürümünüde yayınlayacağım.
Discorddan yaz. Alacak olursan yer ayırt ilklere indirim yapıcam.Çok güzel bir iş olur o zaman bende memnun kalırsam eğer alabilirim.
Dinsizin hakkından imansız gelir. Bu virüsü kullanan muhtemelen bir hilenin içine enjekte eder. Hak eden hakettiğini bulmuş olur.Kötü insanların eline geçmemeli yoksa kötü olur
Bir hile forumunda bunları yazmanız çok komik.Dinsizin hakkından imansız gelir. Bu virüsü kullanan muhtemelen bir hilenin içine enjekte eder. Hak eden hakettiğini bulmuş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?