Vanguard Bypass hakkında

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar, iyi forumlar.
Son zamanlarda Vanguard bypass konusunun oldukça gündemde olduğunu biliyorsunuz. Aklıma takılan bazı sorular var, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Öncelikle; legit oynayarak ve rapor yememeye dikkat ederek otomatik ban yemeden uzun süre oynamak gerçekten mümkün mü?
Diyelim ki legit oynamamıza rağmen ban yedik — bu durumda bypass kapatıldığında ceza donanım banına mı dönüşüyor, yoksa sadece hesap banı olarak mı kalıyor?
Bir diğer merak ettiğim nokta ise; ban yedikten sonra bypass sayesinde spoofersız bir şekilde tekrar oyuna girip oynamak mümkün mü?

Kendi geçmişimden de bahsedeyim: Daha önce birkaç kez Valorant’ta hile kullandım. Ancak anakart modelimden dolayı spoofersız bu banları kalıcı olarak kaldıramadım. Her seferinde “bir daha hile kullanmam” diyerek bıraktım. Valorant ise hileli de hilesiz de en sevdiğim oyunlardan biri. Ancak ban yemek, özellikle 4 ay uzak kalmak gerçekten moral bozucu oluyor.

Konuyla ilgili bilgisi olan, tecrübesini paylaşabilecek dostlara şimdiden teşekkür ederim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet rapor yemeden uzun süre oynamak mümkün ama iyi bir ürüne ihtiyacınız var bu da günümüz de imkansız gibi bir şey çünkü birçok paste ve scammer mevcut piyasada spoofer'lar da keza aynı şekilde çalışmıyor bypass'lar kalıcı bir çözüm değildir bunu da aklınızdan çıkartmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet rapor yemeden uzun süre oynamak mümkün ama iyi bir ürüne ihtiyacınız var bu da günümüz de imkansız gibi bir şey çünkü birçok paste ve scammer mevcut piyasada spoofer'lar da keza aynı şekilde çalışmıyor bypass'lar kalıcı bir çözüm değildir bunu da aklınızdan çıkartmayın.
Önerebileceğin bir ürün var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Örneğin; Ortalama ne kadar para harcamam gerekiyor ne almam gerekiyor. DMA ve Fuser gibi 2 ürün aldım diyelim yazılımda dahil kaç para ödeyeceğim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Firmware ile beraber her şeyi katarsanız 30-35K fiyatları buluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Alınabilir bir fiyat aslında. Aldığım kişiler kurulumuyla alakalı yardımcı oluyorlar mı?

bir de konuyla alakasız olarak
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şunun asıl tedarikçisi kim biliyor musun? bu konuları bilen biri gibisin :)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu ürünler herkesin elinde olan bir şey bir şey söylemek güç hocam kuruluma yardım edilecek pek bir şey yok kendin çok rahat yapabiliyorsun zaten.

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
valorant da özellikle sayılı ürünler harici kullanmak saçmalık bypass emulator adı altında herkes paste yada çalışmayan ürünler satıyor aynı şekilde spooflarda biraz araştırma yapıp üstteki arkadaşın da dediği gibi ya dma yada işini düzgün yapan birini bulup ürünü deneyebilirsin ama işin çok zor bol şanslar.

Üye
DMA'larda ban yiyor ve fw'ler bloklanıyor, almak çok mantıksız o kadar para verip. Eskiden olsa mantıklıydı ama şuanda mantıksız.
Yapabileceğin en iyi şey sadece wallhack kullanmak, wh satan uzun süre banwave yememiş az kişiye satılan ürünleri tercih etmen çok mantıklı olacaktır.
DMA alsan da normal hilelerden hiç farkı yok, hatta dma'lar şuanda daha da sıkıntılı, bir kaç rapora direk iommu popup yiyip kullanamıyorsun dma'yı.

Git az kişiye satılan hile bul sadece wh kullan aimbot açma, aimbotları ai ile tespit ediyor artık valorant