Most of the streams of pubg Mobile are hacked and streamed. All the big streamers have been hacked and caughtArkadaşlar merhaba.
Hepimizin tanıdığı youtuber 'KozmikKarınca' nedense bende ara sıra (!) şüphe uyandırıyor. Pubg mobile oynayan diğer youtuberları da izliyorum ama sadece bu arkadaşa karşı şüphe duyuyorum.
Şüphe uyandıran şeyler; bazen direk odaklandığı yerden adam çıkması, video içinde kesip atlattığı bazı kısımlarda karşısında direkt adam olması, sürekli adamların olmadığı yerlerde pozisyon alması, haritadaki evlere badozlama dalıp loot yapması, hatta bazen ''ses aldım'' dediği yerlerden aslında o mesafeden sesi duyamayacak olması v.s...
Farkındaysanız pek Pubg Steam, Pubg Lite oynamıyor.
Hatta farkındaysanız Pubg oynayan çoğu youtuber canlı yayın yapıyor ama Kozmik yapmıyor.
Sizin görüşlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
Sizce hile kullanıyor mudur ?
EDİT:
Bu arada beyler size bir şeyden daha bahsedeyim. Pubg videosunu kayıt etmek için internetten indirip kullandığınız ekran kaydedici programlar Pubg Mobile oyununu kayıt ederken hilenin kırmızı yazısı, box falan görünüyor. Peki hiç nVıdıa nın kendi kayıt programı ile video kayıt almayı denediniz mi ?
Hile açsanız dahi çektiğiniz videoda sadece oyun görünüyor...
Bilmem anlatabildim mi ?!
Valla usta ben diğer bütün youtuberlardan mesel furyler %100 hile barış bra %100 hile ama kozmikte hile yok gibi bilemeyiz tabiki belki aşırı legit oynamayı başarıyordur. Ama bana kozmikte hile yok gibi geldi.Arkadaşlar merhaba.
Hepimizin tanıdığı youtuber 'KozmikKarınca' nedense bende ara sıra (!) şüphe uyandırıyor. Pubg mobile oynayan diğer youtuberları da izliyorum ama sadece bu arkadaşa karşı şüphe duyuyorum.
Şüphe uyandıran şeyler; bazen direk odaklandığı yerden adam çıkması, video içinde kesip atlattığı bazı kısımlarda karşısında direkt adam olması, sürekli adamların olmadığı yerlerde pozisyon alması, haritadaki evlere badozlama dalıp loot yapması, hatta bazen ''ses aldım'' dediği yerlerden aslında o mesafeden sesi duyamayacak olması v.s...
Farkındaysanız pek Pubg Steam, Pubg Lite oynamıyor.
Hatta farkındaysanız Pubg oynayan çoğu youtuber canlı yayın yapıyor ama Kozmik yapmıyor.
Sizin görüşlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
Sizce hile kullanıyor mudur ?
EDİT:
Bu arada beyler size bir şeyden daha bahsedeyim. Pubg videosunu kayıt etmek için internetten indirip kullandığınız ekran kaydedici programlar Pubg Mobile oyununu kayıt ederken hilenin kırmızı yazısı, box falan görünüyor. Peki hiç nVıdıa nın kendi kayıt programı ile video kayıt almayı denediniz mi ?
Hile açsanız dahi çektiğiniz videoda sadece oyun görünüyor...
Bilmem anlatabildim mi ?!
Dostum sen de hile kullanıyorsun. Karşındaki hileye öldüğünde tepki olarak rapor etmiyor musun yani ?pubg mobile spray atması kolay adamın hile olucağını pek sanmıyorum. bir kaç videosunda karşısına hile gelince ağır tepki veriyor
Uzun süredir oynuyor elbette güzel oynuyor. Benim anlatmak istediklerim sarıyla yazdığım yerler. Videolarında genelde öyle şeylere denk geliyorum.gayet güzel oynuyor bro yalnız
Hocam kullanmıyor da olabilir bilemeyiz. Sadece bende bazen şüphe uyandırıyor. Pubg de değil ama mobile da var gibi geliyor.Bence yetenekli adam gibi eskiden izlerdim baya uzun süredir pubg oyuncusu.
Bir kaç arkadaş aim den bahsedince onu da dikkatle izledim. Gerçek uzak mesafeden evin penceresindeki adama bir sprey atıyor akıllara zarar.Valla usta ben diğer bütün youtuberlardan mesel furyler %100 hile barış bra %100 hile ama kozmikte hile yok gibi bilemeyiz tabiki belki aşırı legit oynamayı başarıyordur. Ama bana kozmikte hile yok gibi geldi.