Bu Youtuber hakkında düşünceleriniz ? :) (Pubg Mobile)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence yetenekli adam gibi eskiden izlerdim baya uzun süredir pubg oyuncusu.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Hepimizin tanıdığı youtuber 'KozmikKarınca' nedense bende ara sıra (!) şüphe uyandırıyor. Pubg mobile oynayan diğer youtuberları da izliyorum ama sadece bu arkadaşa karşı şüphe duyuyorum.

Şüphe uyandıran şeyler; bazen direk odaklandığı yerden adam çıkması, video içinde kesip atlattığı bazı kısımlarda karşısında direkt adam olması, sürekli adamların olmadığı yerlerde pozisyon alması, haritadaki evlere badozlama dalıp loot yapması, hatta bazen ''ses aldım'' dediği yerlerden aslında o mesafeden sesi duyamayacak olması v.s...

Farkındaysanız pek Pubg Steam, Pubg Lite oynamıyor. ;)
Hatta farkındaysanız Pubg oynayan çoğu youtuber canlı yayın yapıyor ama Kozmik yapmıyor. ;)

Sizin görüşlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
Sizce hile kullanıyor mudur ?

EDİT:
Bu arada beyler size bir şeyden daha bahsedeyim. Pubg videosunu kayıt etmek için internetten indirip kullandığınız ekran kaydedici programlar Pubg Mobile oyununu kayıt ederken hilenin kırmızı yazısı, box falan görünüyor. Peki hiç nVıdıa nın kendi kayıt programı ile video kayıt almayı denediniz mi ? ;)

Hile açsanız dahi çektiğiniz videoda sadece oyun görünüyor...
Bilmem anlatabildim mi ?!
Most of the streams of pubg Mobile are hacked and streamed. All the big streamers have been hacked and caught

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla biraz baktımda tam karar veremedim ya yetenekli desem değil refleksleri çok iyi oyunu uzun süredir oynuyor galiba nerde ne yapacağını çok iyi biliyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Artık lvl atladı bu youtuberler. Mesela GAMEBEDEL diye bi yayıncı var pubg mobilede.. kendisi hile kullanmıyor. Fakat bir çok dikkatim sonucu takımındaki 1 kişiye hile kullkandırtıyor ve Mutlaka o hile kullanan adamların yerini söyleyen Kişi oluyor... gamebedel adamları 8x dürbünle göremezken takımındaki hile kullanan arkadaş 8x in göremediği mesafedeki adamların yerini nokta atışı gibi söylüyor. yayında bunu dile getirdim ve yayından anında banladılar beni ;)

✔️ Anı Yaşa ✔️
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kozmik Karıncayı Bilmemde Ersin Yekinde Çok Fark Ettiriyor Hile Oldugunu Bence :(

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pubg mobilde ne adam vurmak zor ne de silahlar sekiyor. oyun harbiden çok basit oyunla alakası olmayan biri bile çok rahat win alabilcek durumda :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile kullanmıyo bence zaten steam pugb videolarındada o kadar kötü oyuncu değil pugb mobilde adam vurmak kolay zaten

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.
Hepimizin tanıdığı youtuber 'KozmikKarınca' nedense bende ara sıra (!) şüphe uyandırıyor. Pubg mobile oynayan diğer youtuberları da izliyorum ama sadece bu arkadaşa karşı şüphe duyuyorum.

Şüphe uyandıran şeyler; bazen direk odaklandığı yerden adam çıkması, video içinde kesip atlattığı bazı kısımlarda karşısında direkt adam olması, sürekli adamların olmadığı yerlerde pozisyon alması, haritadaki evlere badozlama dalıp loot yapması, hatta bazen ''ses aldım'' dediği yerlerden aslında o mesafeden sesi duyamayacak olması v.s...

Farkındaysanız pek Pubg Steam, Pubg Lite oynamıyor. ;)
Hatta farkındaysanız Pubg oynayan çoğu youtuber canlı yayın yapıyor ama Kozmik yapmıyor. ;)

Sizin görüşlerinizi merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
Sizce hile kullanıyor mudur ?

EDİT:
Bu arada beyler size bir şeyden daha bahsedeyim. Pubg videosunu kayıt etmek için internetten indirip kullandığınız ekran kaydedici programlar Pubg Mobile oyununu kayıt ederken hilenin kırmızı yazısı, box falan görünüyor. Peki hiç nVıdıa nın kendi kayıt programı ile video kayıt almayı denediniz mi ? ;)

Hile açsanız dahi çektiğiniz videoda sadece oyun görünüyor...
Bilmem anlatabildim mi ?!
Valla usta ben diğer bütün youtuberlardan mesel furyler %100 hile barış bra %100 hile ama kozmikte hile yok gibi bilemeyiz tabiki belki aşırı legit oynamayı başarıyordur. Ama bana kozmikte hile yok gibi geldi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyunda herkezde bi numara var bi hile var ama kimse bilemiyor ne oldugunu

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
pubg mobile spray atması kolay adamın hile olucağını pek sanmıyorum. bir kaç videosunda karşısına hile gelince ağır tepki veriyor
Dostum sen de hile kullanıyorsun. Karşındaki hileye öldüğünde tepki olarak rapor etmiyor musun yani ?

gayet güzel oynuyor bro yalnız
Uzun süredir oynuyor elbette güzel oynuyor. Benim anlatmak istediklerim sarıyla yazdığım yerler. Videolarında genelde öyle şeylere denk geliyorum.
Post automatically merged:

Bence yetenekli adam gibi eskiden izlerdim baya uzun süredir pubg oyuncusu.
Hocam kullanmıyor da olabilir bilemeyiz. Sadece bende bazen şüphe uyandırıyor. Pubg de değil ama mobile da var gibi geliyor.

Valla usta ben diğer bütün youtuberlardan mesel furyler %100 hile barış bra %100 hile ama kozmikte hile yok gibi bilemeyiz tabiki belki aşırı legit oynamayı başarıyordur. Ama bana kozmikte hile yok gibi geldi.
Bir kaç arkadaş aim den bahsedince onu da dikkatle izledim. Gerçek uzak mesafeden evin penceresindeki adama bir sprey atıyor akıllara zarar. :)

a bored guy
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile kullanmıyor o pro bir oyuncu bu arada

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Furylerde hile var barış brada var ama kozmiğe kesin var diyemem .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...