Bug Bounty Eğitimi Nereden Alabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bug bountye ilgim var ve az çok temel bugları biliyorum bikaç sitede XSS bulmuşluğum vardı ama bunları bulmak çok basitti ve geri dönüşlerinde herhangi bi ödül vermemişlerdi sadece teşekkür ettiler.
Kendimi baya geliştirip hackerone gibi sitelerde para kazanmak bunun için bug bounty eğitimi alabileceğim veya bilen biri varsa bana öğretebileceği kişiler var mı acaba?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
udemy üzerinde dersler veriliyor oraya göz atabilirsin, türkçe kaynak pek bulacağını sanmıyorum ama bi' ihtimal ubuntu türkiyeye de bak derim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
udemy üzerinde dersler veriliyor oraya göz atabilirsin, türkçe kaynak pek bulacağını sanmıyorum ama bi' ihtimal ubuntu türkiyeye de bak derim.
Zaten temel bilgileri ordan aldım Atıl samcıoğlunun dersini almiştım baya öğreticiydi ama bana daha kapsamlı anlatım lazım burp ü kullanımda trickler verilmesi lazım diğer dersleride alicam byk ihtmal kitap da buldum biraz önce bakalım nasıl olcak

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet kitapları tercih etmen çok daha iyi olacaktır senin için. Ayrıyetten birkaç forum biliyorum küçük bir araştırma sonucunda forum linklerini buraya atacağım.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
forum linklerinide bana atabilirmisin sadece bi rica kötü anlama ?

Üye
5 HİZMET YILI
Kitaplar artık eskiden kaldı bir sürü online eğitim var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...