Seçkin Üye
WhySperMachina' Alıntı:Patch koruması ve tema dan dolayı oluyor bu sorun. Diğer sürüme düzeltilcektir![]()
hackerSahti' Alıntı:Kardeş Galiba Multi Hesapla Giriş Yapıyordun..
Ondan Değildir fakat sitede multi üyelik yasak.
ProHilcei' Alıntı:BEN Dede aynı hatayı veriyor ama benim Multi hesabım yokne olacak
![]()
IIArtizZs' Alıntı:Bende Aynı Hatayı veriyor Napcaz![]()
MH-CoderSan' Alıntı:ProHilcei' Alıntı:BEN Dede aynı hatayı veriyor ama benim Multi hesabım yokne olacak
![]()
adın çok r3klam yapıyor kardeş bence senin 30 tane multi hesabın var
hackerSahti' Alıntı:Kardeş Galiba Multi Hesapla Giriş Yapıyordun..
WhySperMachina' Alıntı:hackerSahti' Alıntı:Kardeş Galiba Multi Hesapla Giriş Yapıyordun..
Çok bilmiş efendi ne ondan değildir diyorsun. Lysis Hack G12 den beri hatayı araştırıyorum ve arkadaşlarımda bana hak vererek bu hata olduğunu söylediler. Daha 2 gün önce vb.net e başlamışsın her konunun altına artislik yapıyorsun anlıyamadım ki. Hem bi söylesene hata neymiş merak ettim
GQQGLEE' Alıntı:WhySperMachina' Alıntı:Çok bilmiş efendi ne ondan değildir diyorsun. Lysis Hack G12 den beri hatayı araştırıyorum ve arkadaşlarımda bana hak vererek bu hata olduğunu söylediler. Daha 2 gün önce vb.net e başlamışsın her konunun altına artislik yapıyorsun anlıyamadım ki. Hem bi söylesene hata neymiş merak ettim
buğra o vb.neti bilmiyorki daha :=)
GQQGLEE' Alıntı:Hatanın Çözümünü Buldum Visual Basic PowerPack indir kur çözülür
WhySperMachina' Alıntı:GQQGLEE' Alıntı:Hatanın Çözümünü Buldum Visual Basic PowerPack indir kur çözülür
Facebook linkini at bi![]()
WhySperMachina' Alıntı:Patch koruması ve tema dan dolayı oluyor bu sorun. Diğer sürüme düzeltilcektir![]()