Bugün pubg mobile vip çıkcak dediler doğru mu ? kaçta çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Böyle konuları mhnin Discord adresinden sorabilirsiniz şuanlık bir zaman yok bildiğime göre üzerinde çalışıyor sizlere güzel bir hile verebilmek için

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
eski hilede sorunlar baya vardı esp gelmemesi aimbot hataları no recoil yoktu(cheat engine ile kendim yapmak zorunda kalıyorudum)

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Suanki pubg mobile hileside gayet güzel bir problem yok banda yemedık neyini beğenmiyorsunuz kardeşim ne güzel kullanıyoruz daha ne istiyorsunuz

Sabit fikir,sahibini hapseder.
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Suanki pubg mobile hileside gayet güzel bir problem yok banda yemedık neyini beğenmiyorsunuz kardeşim ne güzel kullanıyoruz daha ne istiyorsunuz
oyunun sonlarına doğru hile kapanıyor bende ayrıca loader benim host dosyamı değiştiriyor kendi hostlarım gidiyor bunlar başlıca sebeplerim

Don t give up
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunun sonlarına doğru hile kapanıyor bende ayrıca loader benim host dosyamı değiştiriyor kendi hostlarım gidiyor bunlar başlıca sebeplerim
Ben hem evde(windows10) hem net cafede (windows 7) direk sıkıntısız açıyorum kullanıyorum gayette memnunuz vardır bi çözümü

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende hile var yeni güncellemeden sonra çalışıyor çok eksikleri var adamın yerini 1 metre sağda veya solda gösteriyor, aim çok kötüi yetkili biri iletişime geçerse geliştirmesi için verebilirim hileyi ben yapmadım başka bir siteden buldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...