Üye
yoksa çıktı mı
Memory Hackers Discord Link Atabilirmisin?Böyle konuları mhnin Discord adresinden sorabilirsiniz şuanlık bir zaman yok bildiğime göre üzerinde çalışıyor sizlere güzel bir hile verebilmek için
oyunun sonlarına doğru hile kapanıyor bende ayrıca loader benim host dosyamı değiştiriyor kendi hostlarım gidiyor bunlar başlıca sebeplerimSuanki pubg mobile hileside gayet güzel bir problem yok banda yemedık neyini beğenmiyorsunuz kardeşim ne güzel kullanıyoruz daha ne istiyorsunuz
eee vip cıktıgı zaman loaderda olcak gineoyunun sonlarına doğru hile kapanıyor bende ayrıca loader benim host dosyamı değiştiriyor kendi hostlarım gidiyor bunlar başlıca sebeplerim
Ben hem evde(windows10) hem net cafede (windows 7) direk sıkıntısız açıyorum kullanıyorum gayette memnunuz vardır bi çözümüoyunun sonlarına doğru hile kapanıyor bende ayrıca loader benim host dosyamı değiştiriyor kendi hostlarım gidiyor bunlar başlıca sebeplerim
atarmısnBen hileyi memoryuı'dan ayırıp kullanıyorum.İstersen atabilirim
nasıl yapılıyor yardım edermisineski hilede sorunlar baya vardı esp gelmemesi aimbot hataları no recoil yoktu(cheat engine ile kendim yapmak zorunda kalıyorudum)
aktif ğye olman lazım 2 mesaj daha yaz biryereatarmısn
Post automatically merged:
nasıl yapılıyor yardım edermisin
F6 'ya basıcaksın sonlara doğru atmaz ozamanabi oyunun sonuna dogru neden kapanıyor onu anlamıyorum bi acıklama yada çözümü varmı
tamamdıraktif ğye olman lazım 2 mesaj daha yaz biryere