Seçkin Üye
merhaba küçüğüm bende senin yaşındayken çok baskı altında kaldım hata özgüvenimi kaybetim insanlarla konuşurken çekinerek konuşuyorum sana diyeceğim şey bu hayata kendinden başkasını umursama ben şimdi 23 yaşındayım geçmişime bakınca hem pişman oluyorum hem gülüyorum sana tavsiyem kafana takma hiç bir şeyi kendini geliştirmeye bak sevdiğin alanlarda ailene durumu açıkla seni baskı altına aldıkça toplumda pasifleşirsin onlar bunu anlamaz ise sen cesaretli ol ve kendini neler yapabildiğini onlara kanıtla fırtınada iyimser fırtınanın dinmesini umut eder . karamsar şikayet eder. gerçekçi insan ise yelkenleri rüzgara göre çevirirMerhabalar, şu an ağlayarak sad müzikleri dinliyorum ve nedenini anlatacağım şimdi.
Ben 13 yaşında bir çocuğum. 5. sınıfa gidiyorum ve ailem bana büyük bir baskı yapıyor. Ne zaman ailem evden çıksa ölümüne ağlıyorum ve her seferinde bir gün intihar edeceğim diyorum, Hayat neden böyle oldu, neden her şeyden soğudum? Eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Çok mutluydum. Noldu da böyle oldum? Şu an bu yazıları ağlıyarak yazıyorum.
Lütfen yardım edin, çaresiz durumdayım
kardeşim hayat uzun güzel hatun lar seni bekliyor sakın haMerhabalar, şu an ağlayarak sad müzikleri dinliyorum ve nedenini anlatacağım şimdi.
Ben 13 yaşında bir çocuğum. 5. sınıfa gidiyorum ve ailem bana büyük bir baskı yapıyor. Ne zaman ailem evden çıksa ölümüne ağlıyorum ve her seferinde bir gün intihar edeceğim diyorum, Hayat neden böyle oldu, neden her şeyden soğudum? Eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Çok mutluydum. Noldu da böyle oldum? Şu an bu yazıları ağlıyarak yazıyorum.
Lütfen yardım edin, çaresiz durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?