Bunalıma girdim dertleşmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim hayat zor valla bizde neler gördük intihar falan sakın o yollara girme ergenlik donemindesin salla gitsin herşeyi fazla takma beni yanlış anlama annen baban gille konuş doktora git istersen psikolojik destek al

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bunalımdan kendime bir rota çizerek kurtulmuştum. İleriye dönük hayallerin elbette vardır, güzel bir meslek, güzel bir sanat dalı, güzle bir spor dalı. Kendine bir uğraş bul. Sosyal olmaya bak.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bizimde çok derdimiz var anlatmak isteyenlerle karşılıklı dertleşelim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sadece Allaha içtenlikle inan onun orda olduğunu ve seninle birlikte olduğunu unutma. Ağlamak güzeldir derdini atarsın biraz da olsa ama intihar etmeyi sakın ama sakın aklından geçirme. Bende zamanında 14 15 yaşlarımda çok kez düşündüm intihar etmeyi ama umutsuzluğa kapıldığım her anımda rabbimin yanında olduğunu aklımdan çıkarmadım ve bu günlere geldim

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhabalar, şu an ağlayarak sad müzikleri dinliyorum ve nedenini anlatacağım şimdi.

Ben 13 yaşında bir çocuğum. 5. sınıfa gidiyorum ve ailem bana büyük bir baskı yapıyor. Ne zaman ailem evden çıksa ölümüne ağlıyorum ve her seferinde bir gün intihar edeceğim diyorum, Hayat neden böyle oldu, neden her şeyden soğudum? Eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Çok mutluydum. Noldu da böyle oldum? Şu an bu yazıları ağlıyarak yazıyorum.

Lütfen yardım edin, çaresiz durumdayım
merhaba küçüğüm bende senin yaşındayken çok baskı altında kaldım hata özgüvenimi kaybetim insanlarla konuşurken çekinerek konuşuyorum sana diyeceğim şey bu hayata kendinden başkasını umursama ben şimdi 23 yaşındayım geçmişime bakınca hem pişman oluyorum hem gülüyorum sana tavsiyem kafana takma hiç bir şeyi kendini geliştirmeye bak sevdiğin alanlarda ailene durumu açıkla seni baskı altına aldıkça toplumda pasifleşirsin onlar bunu anlamaz ise sen cesaretli ol ve kendini neler yapabildiğini onlara kanıtla fırtınada iyimser fırtınanın dinmesini umut eder . karamsar şikayet eder. gerçekçi insan ise yelkenleri rüzgara göre çevirir

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hi, you don't even have to resort to such gestures, you could discuss this issue with someone qualified in the field.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
yazılı olarak ve böyle bir forum ortamında dertleşmek biraz zor, derdini anlatabilirsin ancak istiyorsan sosyal medya adresimi vereyim oradan daha akışkan anlatabilirsin.

Never look back
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kendine amac belirler ve hayatında senı sıkıntıya sokan ınsanları cıkar dostum umarım duzelirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum ne olursa olsun yanında olucak bi dostun olsun yalnız kalırsan kökten bitersin hiç çıkamazsın işin içinden ben yalnız kaldım sen kalmamaya çalış ve kesinlikle olduğun gibi davran insanların senin hakkında ne düşündüğü boş şeyler çocukluğunu yaşa gez tadını çıkar ben erken olgunlaştım çevremdekiler yüzünden eve tıkanıp kaldım bide aklıma bişey takıldı yanlış anlama 13 yaşında nasıl 5. sınıfıa gidiyosun ben 14 üm 10. sınıftayım

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
günümüzün yaşam şartları herkes için zor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Daha çok gençsin güzel kardeşim ailenin yanından ekonomik bağımsızlığını elde edip gidesiye kadar bunları daha çok yaşıcaksın büyüyüncede diceksinki ulen ben neyin tribine giriyormuşum inan üzülmeye ağlamaya değmez seviliyorsun güzel kardeşim

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İntiharı kafandan çıkar kanka. Hayatın tadını çıkarmaya çalış. Kafana fazla birşey takma.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
kardeşim daha küçüksün ama yine de sen ailenle konuş bana sürekli baskı yapmayın daralıyorum vs de ne yapacağımı bilmiyorum sen bu konuları kafana çok takma ailenle konuş bir sıkıntı varsa çözmüş olursunuz bir insana baskın yaparsan belli bir süre sonra patlar ve ne yapacağını bilemez bir bardağa su dökercesine bir düşün o belli bir süre sonra dolar ve bırakırsın ama devam edersen dökmeye taşar ve dökülmeye başlar sen de böyle olmamak için kafana takma ve ailenle konuş fazla baskı hiç iyi değildir. üzme kendini de

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle intihar etme konusunu aklından çıkarmanı ve dünyada başarabileceğin güzel yerleri,yapabileceğin güzel şeyleri düşünerek mutlu olup bu psikolojiden çıkman dileğiyle :=

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ergen olmuşsun. Buda geçer merak etme oyun falan oyna

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kafana takmamaya çalış dostum ve sana büyük bir abi tavsiyesi sakın benim gibi derlerini alkol veya sigarayla dindirme çabasına girme en sonunda yol bok yoluna çıkıyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhabalar, şu an ağlayarak sad müzikleri dinliyorum ve nedenini anlatacağım şimdi.

Ben 13 yaşında bir çocuğum. 5. sınıfa gidiyorum ve ailem bana büyük bir baskı yapıyor. Ne zaman ailem evden çıksa ölümüne ağlıyorum ve her seferinde bir gün intihar edeceğim diyorum, Hayat neden böyle oldu, neden her şeyden soğudum? Eskiden hiç böyle şeyler yaşamazdım. Çok mutluydum. Noldu da böyle oldum? Şu an bu yazıları ağlıyarak yazıyorum.

Lütfen yardım edin, çaresiz durumdayım
kardeşim hayat uzun güzel hatun lar seni bekliyor sakın ha

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle güzel kardeşim 13 yaşında yolun en başındasın insan bazen kötü zamanlar geçirebilir bu hayatın en acı gerçeği ama bu günler de geçip güzel günler gelecek hiç bir zaman ümidini kesinlikle kesmemelisin ve şunu unutma ki kendine hiç bir zaman zarar vermek gibi bir düşünceye kapılma ve yapma intihar hiç bir şeyin çözümü değil böyle bizimle dertleştiğin gibi kendine en yakın gördüğün insanlara anlat bu arkadaşın olur kuzenin olur aile büyüğün olur bazen yüz yüze dertleşmek daha iyidir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
18 yaşındayım benden bir kaç yaş küçük bir kardeşim bir arkadaşım gibi konuşucam , evet belki benimde çok fazla hayat bilgim yoktur fakat aynı şeyleri bende yaşadım ve bu olaylardan çıkartacağın tek sonuç hayattaki en önemli kişi sensin , kendine zarar vermek yine seni etkiler bu yüzden intihar düşüncelerine asla girme ve bu baskılardan biraz daha rahatlamak istiyorsan karşındakine istediğini vermen lazım yani bir şey yap dendiğinde tamam de geçiştir bundan ibaret ve dediğim gibi hayattaki en önemli kişi sensin bu şekilde düşünmek gerçekten çok rahatlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...