bunlari hangi sirayla ogrenmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Deep learning daha kapsamlı sayılabilir hepsi benzer konulardan yürüyor zaten. Kullandığın script diline göre değişir yine ama sen seçmelisin hepsinin farklarına bakıp.Ben deep learning'i daha + görüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bunlara gelene kadar çok konu var. Ayrıca hangisini öğrenmeliyim konusu sana kalmış bir şey. Fakaaat burdaki önemli nokta şu ki. Sen bunlardan birini öğrernmek istiyorsan öncelikle visualization, data science gibi konularda bilgi sahibi olman gerek. Bunları öğrendikten sonra machine learning konusuna geçebilirsin. Bu noktadan sonra deep learning konusunu anlayabilirsin. Data, machine learning olmadan deep learning olamaz. Daha sonrasında ise bu saydıklarımın hepsini öğrenmelisin ki AI öğrenebilesin. Ayrıca machine learning kısmına geldiğinde kesinlikle matematik de öğrenmen gerecektir. Bunun dışında data science noktasında yine matematik ve istatistik bilmen senin faydana olacaktır. Söylediklerini sıraya koymak gerekirse 1)Machine Learning 2) Deep learning 3) AI

Üye
5 HİZMET YILI
bence dostum konuyu tam net anlatırsan ss yada vidyo çekip koyarsan sana sağlam bilgi verebilirim ben

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
1 3 2 şeklinde yapmalısın bence kanka

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güzel soru bende python öğreniyorum baya ilerledim, kısa sürede inşallah machine learning başlarım.

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
makinadan başla hem gözün ile görebileceğin için motivasyon kaynağı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
machine learning başla hem zevkli hemde kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...