Hoşbuldum tesekkür ederim sana iyi forumlar ama keşke bırakmasaydınHoş geldin iyi forumlar.
Güzel zaman geçirmen dileğiyle.
Adım Orkun
Yaş 20
Oyunlar yüzünden okulu bıraktığım doğrudur
Pişman mısın diye soracak olursan zaman zaman bir pişmanlık geliyor hani bir iş zor geldiğinde ''keşke okulu bırakmasaydım şuan okulda olurdum'' tarzında düşünceye giriyorum ama genellikle pişman değilimHoşbuldum tesekkür ederim sana iyi forumlar ama keşke bırakmasaydın
Hakkında hayırlısı diliyorum. Umarım hayatında başarılar kaydedersin.Pişman mısın diye soracak olursan zaman zaman bir pişmanlık geliyor hani bir iş zor geldiğinde ''keşke okulu bırakmasaydım şuan okulda olurdum'' tarzında düşünceye giriyorum ama genellikle pişman değilimTabiiki ilerki zamanlarda zorluğunu görecem
Evet fark ettim sadece hile değil çok bilgilerde var teşekkür ederim.hosgeldınız sıte bulabılecegınız en ıyı sıtedır
ıyı oyunlar
Hepinize çok teşekkür ederim 2 saatimi ayıra biliyorum sadece bu bile bana yetiyor. İyi günlerHoş Geldin Aramıza Burcu Umarım Kalıcı Olman Dileğiyle
Mürsel abimizi tanıyor musun acabaHerkese merhaba ve iyi forumlar dilerim .
Adım: Burcu
Yaşım 29
Yaşadıgım yer Antalya
5 senedir bilgisayarda oyunlarla tanıştım. Sonra telegram grubundan bu sitenin link gördüm tıkladım geldim 3 gündür burdayım ve çok hoşuma gitti site
Herkese hayatında başarılar dilerim
Hayır Mürsel diye birini tanımıyorum o kim kiMürsel abimizi tanıyor musun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?