ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
aklımdaKankam eskişehire gelirsen bana yaz burdan, seni alıp hem iş istasyonunu hem evimi hemde oğlumla tanıştırım![]()
aklımdaKankam eskişehire gelirsen bana yaz burdan, seni alıp hem iş istasyonunu hem evimi hemde oğlumla tanıştırım![]()
Eyvallah reis, sağol, varol.Hayatla erken tanışmışsın genç, aynı parayla olduğu gibi. Paranın tamamını borca harca yatırmaman güzel olmuş. Şuan anladığım kadarıyla kendi kendini döndüren ve para konusunda seni sıkıntıya sokmayacak sistem kurmuşsun. Allah daha çok versin![]()
Tamamdır hacım, bir gün yolun düşerse burda da bir dostun var unutma.aklımda![]()
Benim memletimde eskisehir dostumKankam eskişehire gelirsen bana yaz burdan, seni alıp hem iş istasyonunu hem evimi hemde oğlumla tanıştırım![]()
Biz genellikle çarşı takımıyız çarşıdan çıkmayızBenim memletimde eskisehir dostum
Bir hamamyolu yapariz gezeriz![]()
![]()
Küçükken şirintepe'den çıkmazdım, şimdi büyüdük, iş ev iş ev durumu oldu bakalım yuvarlanıp gidiyoruz.Benim memletimde eskisehir dostum
Bir hamamyolu yapariz gezeriz
♥♥♥
Post automatically merged:
Biz genellikle çarşı takımıyız çarşıdan çıkmayız
♥♥♥
Benim çoçuklugum oralarda geçti dostumKüçükken şirintepe'den çıkmazdım, şimdi büyüdük, iş ev iş ev durumu oldu bakalım yuvarlanıp gidiyoruz.
Biraz karmaşık ve amatörce olduokudum da bişey anlamadım ewqeqw
Yukarda bir arkadaşa daha yazdım sana da yazayım madem, bir gün eskişehire yolun düşerse bana yaz burdan.güzel senaryo
yazarken üşenmedinmi aga baştan okuyomortaya gelince başını unutuyom ben kendi hikayemi yazmaya kalksam o sıra hepsini unuturumHerkese selamlar, bu konuyu burda dursun 5-10 yıl sonra açar bakarım diye yazıyorum. Biraz boş bir konu bilginiz olsun.
1996 yılının yılbaşında Eskişehir Şirintepe'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğdum. 5 Yaşında 2 dedemi kaybettim. 6 yaşındayken bilgisayarla tanıştım. Ve kaderimin 180 derece dönüşü o gün başladı. İlk zamanlar amatörce sadece oyun oynuyordum (o zamanlar şimdiki gibi oyun seçeneği de yoktu, CS 1.6, Half-Life Gta 3 gibi oyunlar vardı sadece). Sonra 8 yaşındayken internette dolaşıp duran "Hacker olun" gibi yazılarla karşılaşıp yeni nesil her çocuk gibi hackerlığa merak saldım. 3-5 ufak ufak şeyler yapıp kendimi hacker sanarken zaman geçti ergenliğe adım attım. 2009'da babaannemi kaybettim. Halen daha bilgisayarda zaman geçiriyordum. Lise yıllarında iken internetin karanlık tarafında (ki bunu bu sitenin nerdeyse tamamı biliyor) Kripto Paraların işleme geçtiğini gördüm, 3-5 araştırdım dedim iyi buna yatırım yapılır. Gittim o zamanlar deli para eden motorumu satıp o paranın tamamına 8 tane bitcoin aldım. Daha sonra kendim para biriktirip 8+22 olmak üzere toplam 30 tane bitcoin almıştım. Zamanla bu BC'yi unuttum falan zaman geçti lise bitti. Bir gün facebook'da BTC ile ilgili bir gönderiye denk geldim. BTC fırladı gibi birşey yazıyordu. Gidip kontrol ettim, benim o zamanlar 23-24 bin lira civarına aldığım BTC şuanda 1.8M TL yapıyormuş. BTC'yi bozdurdum, ailemin borçlarını ödedim. Derken zaman geçti, Üniversiteye bir milyoner olarak girdim (çok güzel bir duygu
) Kendime BTC mining iş istasyonu kurup para kazandım. Halen daha kazanıyorum.
Evet beyler zaman benim için böyle geçti, bir ton ara olay var (vuruldum, bıçaklandım, 4 kere ameliyat oldum vs.) bunları anlatmadan küçük bir yazı oldu okuduysanız çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
Mod reis bunu kaldırma da dursun burda 5-10 yıl sonra bakar duygulanırım.
Kanka 2 cümle yazıp baştan okudum, 2 cümle yazıp baştan okudum. Öyle yazabildim yoksa bende unutuyomyazarken üşenmedinmi aga baştan okuyomortaya gelince başını unutuyom ben kendi hikayemi yazmaya kalksam o sıra hepsini unuturum![]()
Motoru satmamın üstünden 3 yıl geçti kanka sen 3 yıl önce eline geçen parayı hatırlıyosan helal olsun.motorunu satacaksın ve unutacaksın o parayı nereye yatırdığnını ? biraz kurgu gibi geldi
O zamanlar 3 yıldı bu arada şuan değil yanlış olmasınKanka 2 cümle yazıp baştan okudum, 2 cümle yazıp baştan okudum. Öyle yazabildim yoksa bende unutuyom
Post automatically merged:
Motoru satmamın üstünden 3 yıl geçti kanka sen 3 yıl önce eline geçen parayı hatırlıyosan helal olsun.
okumaya üşendim yok mu kısa özetiHerkese selamlar, bu konuyu burda dursun 5-10 yıl sonra açar bakarım diye yazıyorum. Biraz boş bir konu bilginiz olsun.
1996 yılının yılbaşında Eskişehir Şirintepe'de esnaf bir ailenin çocuğu olarak doğdum. 5 Yaşında 2 dedemi kaybettim. 6 yaşındayken bilgisayarla tanıştım. Ve kaderimin 180 derece dönüşü o gün başladı. İlk zamanlar amatörce sadece oyun oynuyordum (o zamanlar şimdiki gibi oyun seçeneği de yoktu, CS 1.6, Half-Life Gta 3 gibi oyunlar vardı sadece). Sonra 8 yaşındayken internette dolaşıp duran "Hacker olun" gibi yazılarla karşılaşıp yeni nesil her çocuk gibi hackerlığa merak saldım. 3-5 ufak ufak şeyler yapıp kendimi hacker sanarken zaman geçti ergenliğe adım attım. 2009'da babaannemi kaybettim. Halen daha bilgisayarda zaman geçiriyordum. Lise yıllarında iken internetin karanlık tarafında (ki bunu bu sitenin nerdeyse tamamı biliyor) Kripto Paraların işleme geçtiğini gördüm, 3-5 araştırdım dedim iyi buna yatırım yapılır. Gittim o zamanlar deli para eden motorumu satıp o paranın tamamına 8 tane bitcoin aldım. Daha sonra kendim para biriktirip 8+22 olmak üzere toplam 30 tane bitcoin almıştım. Zamanla bu BC'yi unuttum falan zaman geçti lise bitti. Bir gün facebook'da BTC ile ilgili bir gönderiye denk geldim. BTC fırladı gibi birşey yazıyordu. Gidip kontrol ettim, benim o zamanlar 23-24 bin lira civarına aldığım BTC şuanda 1.8M TL yapıyormuş. BTC'yi bozdurdum, ailemin borçlarını ödedim. Derken zaman geçti, Üniversiteye bir milyoner olarak girdim (çok güzel bir duygu
) Kendime BTC mining iş istasyonu kurup para kazandım. Halen daha kazanıyorum.
Evet beyler zaman benim için böyle geçti, bir ton ara olay var (vuruldum, bıçaklandım, 4 kere ameliyat oldum vs.) bunları anlatmadan küçük bir yazı oldu okuduysanız çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.
Mod reis bunu kaldırma da dursun burda 5-10 yıl sonra bakar duygulanırım.
Valla laf anlatmaya uğraşmıcam bro, bilgisayarın monitörüne bakarak yorum yapması kolayUfak atta civcivler yesin
Valla özeti çıkarmaya üşeniyomokumaya üşendim yok mu kısa özeti![]()
hahahaha sende haklısınValla laf anlatmaya uğraşmıcam bro, bilgisayarın monitörüne bakarak yorum yapması kolayUzaktan izleyip ağlamaya devam et.
Valla özeti çıkarmaya üşeniyom![]()