Bursa için yemek mekanları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yakın zamanda gezmek için Bursa'ya gideceğim fakat hiç bilmiyorum bursayı. Bursa'nın yöresel yemeklerini en güzel yapan restorantlar nerededir Bursalı veya bursayı bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yani internetten de bakabilirsin buna aslında ve youtube'dan video izleyebilirsin daha sağlıklı olur oraya gidip gezen bir sürü sokak lezzeti deneyen youtube videoları var tavsiye ederim bakmanı

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
tirilyenin balkonu çamlı kahve

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yani internetten de bakabilirsin buna aslında ve youtube'dan video izleyebilirsin daha sağlıklı olur oraya gidip gezen bir sürü sokak lezzeti deneyen youtube videoları var tavsiye ederim bakmanı
Onların bir çoğu para karşılığında övüyor ya pek güvenmiyorum

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam bursada gezilebilicek cok yer yok fakat zafer plaza taraflarına gidebilirisiniz.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yakın zamanda gezmek için Bursa'ya gideceğim fakat hiç bilmiyorum bursayı. Bursa'nın yöresel yemeklerini en güzel yapan restorantlar nerededir Bursalı veya bursayı bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Osmangazi mah ünlü bursa kebapçısı var ama yöresel olarak dersen mavi dükkan var yine osmangazi de

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bursa kebapcısı net

vendetta
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bir keresinde ugrama firsatim olmustu,yanlis hatirlamıyorsam ya Kayhan Koftecisi olması lazım ya da Kayhan Restorantı.Köftesi o kadar kaliteliydi ki unutamadım hala,o zaman fiyatlari da ekonomikti suan bi bilgim yok ama arastirabilirsin,köfteyi zaten genel olarak bursa da muthis yapıyorlar

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
babamlarla kebabcı hüseyin ustada yemek yemiştik baya iyi yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...