Bursa Podyumpark gibi mekanlarda nasıl insanlarla arkadaş olunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aynen internette insanlarla tanışmakla ilgili bir sürü konu mevcut

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
redditde redpille bak reis inglizcen varsa inanılmaz fazla icerik var

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ben Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?
aynı sorunun kurbanlarındanım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben Bursa'da podyumpark civarında oturuyorum. Pek fazla arkadaşım yok, okul zamanında oluyordu fakat artık çoğuyla görüşmüyorum. Okul açıldığı zaman takılıyorduk yani bildiğin gerçek arkadaşım fazla yok. Düzenli olarak 1 yıldır fitness yapıyorum. Tipimin orta halli olduğunu düşünüyorum. Esmer 185 boyundayım. Yani "sözde kızların beğenebileceği" bir tip. Çoğunlukla insanlarla göz göze geliyorum ya da denk geliyor bilmiyorum gidip tek başıma basketbol oynuyorum ve eve geri dönüyorum ben bu ortamlarda nasıl arkadaş edinebilirim? Nasıl çevre yapabilirim okuldayken okulun popüler çocuğuydum. Çoğu insan beni tanıyordu fakat okul tatile girdikten sonra o halimden eser kalmadı. Ben nasıl insanlarla sosyalleşeceğim nasıl tanışacağım aslında öz güvensiz biri değilim ama insanların tavırları ve hareketleri gözümde çok düşmanca gözüküyor. Yani konuşsam beni yiyeceklermiş gibi geliyor çekiniyorum bir akıl fikir verir misiniz?
gidersin yanına hanımefendi tanışalımmı dersin sonra oturalım ceviz ve tavuklu pilav yiyelim dersin :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sadece podyum park değil ozluce olsun FSM olsun görükle falan gidip hep takılacağın mekandan çalışan olsun gelen müşteri olsun hepsiyle tanisirsin zamanla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
git sigara veya çakmak falan iste sonra ee siz nabıyonuz falan diye gir muhabbete tanış sohbet et kanka çok zor bişey değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka tanışırken kasmana çok gerek yok inan zor birşey değil doğal olmaya bak gerisi yalaan

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka git dümdüz tanış veya snapchatten falan ekle ordan sosyalleş veya swarm falan.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum herhangi spor yapılan yerlerde mesela basketbol futbol sahalarında tanışabilirsin kolay bi şekilde hem sözleşirsin mesela yarın da gelelim tarzı hem spor yapmış olursun bence bir taşla 2 kuş

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ya ben şimdi dershaneye başladım orada bayağı dişi var dershanenin 3te 2 si dişi aynı ortamda bulununca halledilebiliyormuş sanırımo

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bu iş için kesinlikle bir aracı arkadaş gerekiyor onun dışında karşılıklı sigara içilmediği sürece sosyalleşmek zor geliyor :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
la sakin sakin git bosta bekleyen oturan kısılerın yanına oturabılır mıyım de merhaba biraderim de konus

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
git yanına selam nasılsından gir müzik zevkinden falan devam edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...