Griffin Premium
anladım teşekkürlerYani redmi serilerinde üst modeller genellikle kamera odaklı gelişiyor. Yine de kötü tercih olmamış. Mi serileri daha iyi ama
anladım teşekkürlerYani redmi serilerinde üst modeller genellikle kamera odaklı gelişiyor. Yine de kötü tercih olmamış. Mi serileri daha iyi ama
ios için ve bir sonraki telefon konularımda dediğiniz gibi yapmaya çalışacamÖnce fiyatı sonrasında özellikleri yazsan ve aralarında biraz boşluk koysan çok daha güzel olurdu ama eline sağlık
amazondan türkiyeye alış veriş yapabilirsiniz bir çok ürün türkiyeye alımı var tabi bazıları transfer ücreti alıyor örnek 100 tl lik bir ürün türkiye teslim ediyor ama transfer ücreti olarak 30 50 tl ücret eklemesi yapıyor bunlarıda göz önüne alarak da bir sonraki konularımda bunlarıda belirtecem aşağıdaki resimdeki gibi ek ücret olabiliyorkeşke bizim ülkemizde de amazon olsa
hiç böyle bi ithalat ücreti görmedim amazondan baya alış yaptım yurtdışı ürünlerinde mi oluyor bu?ios için ve bir sonraki telefon konularımda dediğiniz gibi yapmaya çalışacam
amazondan türkiyeye alış veriş yapabilirsiniz bir çok ürün türkiyeye alımı var tabi bazıları transfer ücreti alıyor örnek 100 tl lik bir ürün türkiye teslim ediyor ama transfer ücreti olarak 30 50 tl ücret eklemesi yapıyor bunlarıda göz önüne alarak da bir sonraki konularımda bunlarıda belirtecem aşağıdaki resimdeki gibi ek ücret olabiliyor
Ekli dosyayı görüntüle 82932
eline sağlık hocam telefon alırsam bakacağım ilk yerAşağıdaki telefon önerileri telefon almanızda yardımcı olmak için açılmış konudur.
Fiyatlar Akakce, Epey, Cimri vb. Sitelerden alınmıştır ve en ucuz satıcı fiyatları baz alınarak oluşturulmuştur. ( 01.01.2023 tarihinde fiyat listesi yazılmıştır )
Fiyatların üstüne tıklayarak sitelere ulaşabilirsiniz.
Ek olarak fiyatlar renklere göre değişiklik gösterebilir satıcı linklerine tıklayarak kontrol edebilirsiniz.
Satın aldığınız telefonlardan veya sitelerden ben yanı LazHayalet ve Memoryhackers sorumlu değildir !
- Samsung Galaxy S20 FE: Bu telefon, 6.5 inçlik Full HD+ Super AMOLED ekran ve Exynos 990 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, üçlü arka kamerasıyla (12 MP + 8 MP + 12 MP) kaliteli fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Samsung Galaxy S21: Bu telefon, 6.2 inçlik Full HD+ Super AMOLED ekran ve Exynos 2100 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, üçlü arka kamerasıyla (64 MP + 12 MP + 12 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Samsung Galaxy A52: Bu telefon, 6.5 inçlik Full HD+ Super AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 720G işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, dörtlü arka kamerasıyla (64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP) yüksek kavrayışlı fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Samsung Galaxy A01: Bu telefon, 5.7 inçlik HD+ LCD ekran ve Qualcomm Snapdragon 439 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, çift arka kamerasıyla (13 MP + 2 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Xiaomi Mi 11: Bu telefon, 6.67 inçlik WQHD+ AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, çift arka kamerasıyla (108 MP + 13 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. ( 128 GB : FİYAT BİLGİSİ YOK TL -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Xiaomi Redmi Note 10 Pro: Bu telefon, 6.67 inçlik Full HD+ AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 732G işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, dörtlü arka kamerasıyla (64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP) yüksek kapsama fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Xiaomi Redmi 9A: Bu telefon, 6.53 inçlik HD+ LCD ekran ve MediaTek Helio G25 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, çift arka kamerasıyla (13 MP + 2 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- OnePlus 9: Bu telefon, 6.55 inçlik Full HD+ AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, üçlü arka kamerasıyla (50 MP + 50 MP + 2 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- OnePlus 9 Pro: Bu telefon, 6.7 inçlik WQHD+ AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, dörtlü arka kamerasıyla (50 MP + 50 MP + 8 MP + 2 MP) yüksek kavrayışlı fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Apple iPhone 12: Bu telefon, 6.1 inçlik Super Retina XDR OLED ekran ve Apple A14 Bionic işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, çift arka kamerasıyla (12 MP + 12 MP) yüksek algılama fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Huawei P40 Pro: Bu telefon, 6.58 inçlik Full HD+ OLED ekran ve Huawei Kirin 990 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, dörtlü arka kamerasıyla (50 MP + 40 MP + 12 MP + 3D ToF) yüksek algılamalı fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Huawei Y5p: Bu telefon, 5.45 inçlik HD+ LCD ekran ve MediaTek MT6762R işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, çift arka kamerasıyla (8 MP + 2 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Oppo A12: Bu telefon, 6.22 inçlik HD+ LCD ekran ve MediaTek Helio P35 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, üçlü arka kamerasıyla (13 MP + 2 MP + 2 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Vivo Y51: Bu telefon, 6.58 inçlik Full HD+ AMOLED ekran ve Qualcomm Snapdragon 665 işlemcisi ile iyi bir performans sunuyor. Ayrıca, üçlü arka kamerasıyla (48 MP + 8 MP + 2 MP) yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimleri yapılabilir. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
amazon.tr var ya kankakeşke bizim ülkemizde de amazon olsa
samsung cihazlarda performans konusunda o kadar'da iyi olmadığını belirtmek isterim eskiden a51 kullanıyorum xiaomi cihazlar biraz daha iyi gibi.Eline Sağlık hocam, samsung ağırlıklı olmuş fakat yersiz değil
ios listesini beklemedeyiz
Evethiç böyle bi ithalat ücreti görmedim amazondan baya alış yaptım yurtdışı ürünlerinde mi oluyor bu?
Haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu ben demekki ful tr ürünleri almışım
konuda hem 128 gb hemde 256 gb olanlar var tam kontrol ederseniz görürsünüz 1.ci sırada yer alıyor zatenSamsung Galaxy S20 FE knk ben buna baktım 256 GB varmıydı bulamadımda
çok sağol göremedim benim hatam kolay gelsin sanadakonuda hem 128 gb hemde 256 gb olanlar var tam kontrol ederseniz görürsünüz 1.ci sırada yer alıyor zaten
türkiyeden değilim üzgüneline sağlık hocam telefon alırsam bakacağım ilk yer
Post automatically merged:
amazon.tr var ya kanka
maalesef şu an türkiyede yaşamıyorumios için ve bir sonraki telefon konularımda dediğiniz gibi yapmaya çalışacam
amazondan türkiyeye alış veriş yapabilirsiniz bir çok ürün türkiyeye alımı var tabi bazıları transfer ücreti alıyor örnek 100 tl lik bir ürün türkiye teslim ediyor ama transfer ücreti olarak 30 50 tl ücret eklemesi yapıyor bunlarıda göz önüne alarak da bir sonraki konularımda bunlarıda belirtecem aşağıdaki resimdeki gibi ek ücret olabiliyor
Ekli dosyayı görüntüle 82932