Butik Logo istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, merhaba.

Birkaç gün içerisinde butik işine giriyorum logo ihtiyacım var. Ahım şahım bir şey beklemiyorum ama İnstagram'da ki klasik profillerin logoları gibi olabilirse sevinirim. Açacağım butiğin adını netleştirmediğimiz için yapabilecek arkadaş pdf halinde bana özelden gönderebilir mi?

Üye
5 HİZMET YILI
Böyle şeyler için özel siteler var bilmiyorsanız diye belirtmek istedim. Size fiyat teklifi ve logo örneği gönderiyorlar

Fikirler kurşun işlemez
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
internette bu işi yapan siteler var orlara bakmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu logolar için özel paralı siteler var kanka burdan kaç kişi çıkabilir ben sana butik için logo yapabilirim diye :kaybear:

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
internette güzel logo yapma siteleri var bakıp ordan yapabilirsin yada profesyonel tasarımcı birini bulun bu konuda internette bir sürü adam var yardımcı olurlar

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Böyle şeyler için özel siteler var bilmiyorsanız diye belirtmek istedim. Size fiyat teklifi ve logo örneği gönderiyorlar
bu tarz logolar internette var araştırırsan bulursun
bu logolar için özel paralı siteler var kanka burdan kaç kişi çıkabilir ben sana butik için logo yapabilirim diye :kaybear:
Banner sitelerine bak orada bedavaya yapıyorlar
internette güzel logo yapma siteleri var bakıp ordan yapabilirsin yada profesyonel tasarımcı birini bulun bu konuda internette bir sürü adam var yardımcı olurlar

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama internette Free ya da Ücretli paylaşılan logoların birçoğu hoşuma gitmedi. Profesyonel bir çalışma içerisinde olmadığım içinde tasarımcı arayışında değilim ama bakalım...

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
İsmi kesinleştirmeden çok zor yardımcı olmak önceliğin isim olursa yardımcı olmak çok daha kolaylaşır dostum

Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Biz Armut gibi bir siteden çözmüştük dostum marka yüzü yaratmak için çok yüksek paralar istenebiliyor bir logo bir websitesi için araştırmak çok önemli birde ne istediğini bilmek :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
instam yok be kamki benm ama chromdan bakabilirsin

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Daha fazla detay verebilirsen yardımcı olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...