Bütün belgelerim Nakw adından bir dosyaya donustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar

Bütün dosyaların içinde olusturulan bu tarz not belgelerı var

DİKKAT! Endişelenmeyin, tüm dosyalarınızı iade edebilirsiniz! Fotoğraflar, veritabanları, belgeler ve diğer önemli tüm dosyalarınız en güçlü şifreleme ve benzersiz anahtarla şifrelenir. Dosyaları kurtarmak için tek yöntem, şifre çözme aracı ve sizin için benzersiz bir anahtar satın almaktır. Bu yazılım tüm şifreli dosyalarınızın şifresini çözecektir. Ne garantiniz var? Şifrelenmiş dosyalarınızdan birini PC'nizden gönderebilirsiniz; şifresini ücretsiz olarak çözeriz. Ancak sadece 1 dosyanın şifresini ücretsiz olarak çözebiliriz. Dosya değerli bilgiler içermemelidir. Videoya genel bakış şifresini çözme aracını alabilir ve inceleyebilirsiniz: URL Özel anahtarın ve şifre çözme yazılımının fiyatı 980 dolar. İlk 72 saatte bizimle iletişime geçtiğinizde% 50 indirim, bu sizin için 490 $ 'dır. Lütfen, verilerinizi ödemeden asla geri almayacağınızı unutmayın. 6 saatten fazla yanıt alamıyorsanız, e-posta adresinizi "Spam" veya "Önemsiz" klasörünü kontrol edin.

bu tarz sorunla karsılasan var mı varsa cozumun nasıl geri yukleme denedım olmadı bazı programları tavsıye edıyorlar ama emın degılım kısa yoldan sıfırlarmak ıstemıyorum
sorunu yasayıp cozen varsa bılgılendırme yaparsa teşekkür ederim

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
fidye yazılımı yemişsin. çözümü olduğunu sanmıyorum bunun. Tek Çaren Format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...