Bütün Reklamlardan Sıkılmadınız mı ? [youtube,vb]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
  1. Evet arkadaşlar bugün sizlere Operada Olan bir Özellikten bahsedicem
  2. Bu Özelliğimiz Youtube olsun facebook v.b tüm uygulamalarda çalışıyor.
  3. Bunu Yapmanız için sadice operanız olsa yeterli Tabikide Sadice operada var diye biliyorum.
  4. Hemen anlatımımıza Geçelim
  5. Opera Ayarlar.
  6. upload_2018-3-16_19-6-50.png
  7. upload_2018-3-16_19-7-31.png
  8. Zaten En üste Çıkmakta Olan Reklamları Engelleyin Kısmına tıklıyoruz ve altaki bütün Oklara tıklıyoruz ve Her yerden reklamlara erişimini tamamen engelliyor. İyi Günler dilerim.

Son düzenleme:
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Opera eniyisi bence. CPU'dan Chrome'ye göre daha az yiyor. Ve Adblock eklentisi sürekli reklam kontrolü yaptığı için bilgisayarı azda olsa yavaşlatıyor. Birde bilgisayar çok iyi değilse o zaman düşünmüyorum bile :D

Üye
8 HİZMET YILI
Opera eniyisi bence. CPU'dan Chrome'ye göre daha az yiyor. Ve Adblock eklentisi sürekli onay sistemi kontrolü yaptığı için bilgisayarı azda olsa yavaşlatıyor. Birde bilgisayar çok iyi değilse o zaman düşünmüyorum bile :D
Aynen dostum haklısın operayı bende seviyorum hızından değilde kullanışlı benim için :)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Opera iyidir ama bir türlü sevemedim Chrome her zaman için daha sade gelmiştir bana vazgeçemiyorum kesinlikle, tercih meselesi. Bilgi için ayrıca teşekkürler

Üye
8 HİZMET YILI
Opera iyidir ama bir türlü sevemedim Chrome her zaman için daha sade gelmiştir bana vazgeçemiyorum kesinlikle, tercih meselesi. Bilgi için ayrıca teşekkürler
ilk yüklediğimde bende senin gibiydim ama bir zaman sonra gerçekten çok fazla hoşuma gitmeye başladı mesela sekmeleri kaparken opera açık kalıyordu chrome kapanıyor gibi tabikide chrome da var mı bilmiyorum o ayarları neyse işte baya güzel özellikler kısa yolları görüşünü bile hoş :)

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam doğru iyi güzel ama opera ramden çok yiyor .G Chrome taş çatlasın (bende) 50 mb yerken ; Opera 600-700 küsür mb yiyor yoksa operanın eline kimse su dökemez.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Aynn opera çok işe yarar bi program bilgi için tsk iyi forumlar

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Operanın şu geliştirici sürümündeki vpn özelliği için kullandığım çok oldu tabi ama bu bilgisizlikle değil, insanların kullanımıyla alakalı. Yıllardır Firefox ve Maxthon kullanan birisiyim fakat Chrome eskisi gibi değil çok geliştirdi kendini. Chrome ise bende en fazla 30 mb ram yiyor dahasını görmedim şuan.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Haklısın dostum, O arkadaş larımız Biraz bilgisiz olduğu için veya chrome kullanmayı sevdikleri içinde olabilir o opera çok bilmedikleri içinde olabiliyor o
Kardesş Sen opera Ile Neler yapabılıyorsunda Mıllete bılgısız dıyosun Lütfen Böyle Bilgiliyim ayaklarına yatmayın

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Kim neyi severek kullanıyorsa burada esas olan odur. Opera'yı bir başkasının kullanıp kullanmamasının bilgisizlik sıfatına konulacak ne durumu var onu bende anlayamadım. Ama sanırım yeterince ülkemizde tanınmıyor demeyi kastetti arkadaş. Chrome'un çıkmadığı ve bu denli yükselişe geçmediği zamanlarda açık kaynak kodlu olması bakımıyla Firefox her zaman öndeydi sürekli eklentiler geliştirilirdi. Şuanda Chrome da Chromium tabanını kullanıyor ve açık kaynak kodlu ortak bir paylaşım yapısına sahip bu nedenleki Yandex Chrome'ium tabanını kullanıyor. Açık kaynak kodun gücünü, verimliliğini gördükçe firmalar bu yolda geliştirecekler kendini merak etmeyin yani yarın birgün Opera da yeri gelir yeni bir güncelleme duyurur açık kaynak kodu kullanıma geçirir. Şuanda Chrome'un mağazasındaki uygulama verimliliği ve çeşitliliği diğer tarayıcılara göre yükselişte bunun sebebide platformun daha çok rağbet görmesi ve platformun geliştiricileri desteklemesi yoksa adam ne diye desteklenmediği, bir platforma uygulama geliştirsin. İşte Chrome bu sebeple bu kadar yaygın ve gelişmiş durumda ki kullanım sonuçlarıda bunu açıklıyor öyle ya Chrome'u kullanan bu kadar kişi bilgisiz değildir sanırım.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
özellik olarak opera daha iyi ama performans olarak chrom daha iyi

Üye
8 HİZMET YILI
Kim neyi severek kullanıyorsa burada esas olan odur. Opera'yı bir başkasının kullanıp kullanmamasının bilgisizlik sıfatına konulacak ne durumu var onu bende anlayamadım. Ama sanırım yeterince ülkemizde tanınmıyor demeyi kastetti arkadaş. Chrome'un çıkmadığı ve bu denli yükselişe geçmediği zamanlarda açık kaynak kodlu olması bakımıyla Firefox her zaman öndeydi sürekli eklentiler geliştirilirdi. Şuanda Chrome da Chromium tabanını kullanıyor ve açık kaynak kodlu ortak bir paylaşım yapısına sahip bu nedenleki Yandex Chrome'ium tabanını kullanıyor. Açık kaynak kodun gücünü, verimliliğini gördükçe firmalar bu yolda geliştirecekler kendini merak etmeyin yani yarın birgün Opera da yeri gelir yeni bir güncelleme duyurur açık kaynak kodu kullanıma geçirir. Şuanda Chrome'un mağazasındaki uygulama verimliliği ve çeşitliliği diğer tarayıcılara göre yükselişte bunun sebebide platformun daha çok rağbet görmesi ve platformun geliştiricileri desteklemesi yoksa adam ne diye desteklenmediği, bir platforma uygulama geliştirsin. İşte Chrome bu sebeple bu kadar yaygın ve gelişmiş durumda ki kullanım sonuçlarıda bunu açıklıyor öyle ya Chrome'u kullanan bu kadar kişi bilgisiz değildir sanırım.
Şimdi kardeşim benim mert adında bir arkadaşım vardı çocuk ilk defa kendine laptop almıştı chrome kullanıyordu dedimki ona opera kullan kanka dedi ne one bilmiyorum felan bende önerdim kullanıyor şuan ve sevdide kesinlikle beni yanlış anlamayın bilgisiz derken bunu kassetmiştim

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Şimdi kardeşim benim mert adında bir arkadaşım vardı çocuk ilk defa kendine laptop almıştı chrome kullanıyordu dedimki ona opera kullan kanka dedi ne one bilmiyorum felan bende önerdim kullanıyor şuan ve sevdide kesinlikle beni yanlış anlamayın bilgisiz derken bunu kassetmiştim

Kesinlikle yanlış anlaşılacak bir durum yok. Sende kişisel algılama lütfen söylediklerimi, sadece o yazının sebebini gerçekten bende merak etmiştim bu neden söylendi ne ima edilmek istendi diye, sonuçta illaki altında bir sebebi vardır. baştada belirttiğim gibi, nasıl ki Antivirüs programları temelde aynı işlevi yerine getirse de arayüz, veritabanı ve rahatlık açısından kullanıcıya göre fikir değişiyorsa tarayıcı kullanımlarında da stabilite ve arayüz kaynaklı, içerdiği araçlar bakımından da fikirler değişiyor. Paylaşımınız için tekrardan teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Eğer yeterli raminiz ve cpu nuz varsa en iyi performansı CHROME verecektir, eğer kaynaklarınız kısıtlıysa en iyi performansı MOZILLA FIREFOX verecektir. Eğer çöp bir sisteminiz varsa en iyi performansı OPERA vermeyecektir, gidin SMART TV lerde default olarak verilen operaya bir bakın, sonra ağlayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...