Adblock, da operada tek tıklama ile oluyor ne alaka şimdi chromeChromede adblock kullan daha iyi
Aynen dostum haklısın operayı bende seviyorum hızından değilde kullanışlı benim içinOpera eniyisi bence. CPU'dan Chrome'ye göre daha az yiyor. Ve Adblock eklentisi sürekli onay sistemi kontrolü yaptığı için bilgisayarı azda olsa yavaşlatıyor. Birde bilgisayar çok iyi değilse o zaman düşünmüyorum bile
ilk yüklediğimde bende senin gibiydim ama bir zaman sonra gerçekten çok fazla hoşuma gitmeye başladı mesela sekmeleri kaparken opera açık kalıyordu chrome kapanıyor gibi tabikide chrome da var mı bilmiyorum o ayarları neyse işte baya güzel özellikler kısa yolları görüşünü bile hoşOpera iyidir ama bir türlü sevemedim Chrome her zaman için daha sade gelmiştir bana vazgeçemiyorum kesinlikle, tercih meselesi. Bilgi için ayrıca teşekkürler
yani genellikle chrome kullanıyo herkesAdblock, da operada tek tıklama ile oluyor ne alaka şimdi chrome
Haklısın dostum, O arkadaş larımız Biraz bilgisiz olduğu için veya chrome kullanmayı sevdikleri içinde olabilir o opera çok bilmedikleri içinde olabiliyor oyani genellikle chrome kullanıyo herkes
Kardesş Sen opera Ile Neler yapabılıyorsunda Mıllete bılgısız dıyosun Lütfen Böyle Bilgiliyim ayaklarına yatmayınHaklısın dostum, O arkadaş larımız Biraz bilgisiz olduğu için veya chrome kullanmayı sevdikleri içinde olabilir o opera çok bilmedikleri içinde olabiliyor o
Şimdi kardeşim benim mert adında bir arkadaşım vardı çocuk ilk defa kendine laptop almıştı chrome kullanıyordu dedimki ona opera kullan kanka dedi ne one bilmiyorum felan bende önerdim kullanıyor şuan ve sevdide kesinlikle beni yanlış anlamayın bilgisiz derken bunu kassetmiştimKim neyi severek kullanıyorsa burada esas olan odur. Opera'yı bir başkasının kullanıp kullanmamasının bilgisizlik sıfatına konulacak ne durumu var onu bende anlayamadım. Ama sanırım yeterince ülkemizde tanınmıyor demeyi kastetti arkadaş. Chrome'un çıkmadığı ve bu denli yükselişe geçmediği zamanlarda açık kaynak kodlu olması bakımıyla Firefox her zaman öndeydi sürekli eklentiler geliştirilirdi. Şuanda Chrome da Chromium tabanını kullanıyor ve açık kaynak kodlu ortak bir paylaşım yapısına sahip bu nedenleki Yandex Chrome'ium tabanını kullanıyor. Açık kaynak kodun gücünü, verimliliğini gördükçe firmalar bu yolda geliştirecekler kendini merak etmeyin yani yarın birgün Opera da yeri gelir yeni bir güncelleme duyurur açık kaynak kodu kullanıma geçirir. Şuanda Chrome'un mağazasındaki uygulama verimliliği ve çeşitliliği diğer tarayıcılara göre yükselişte bunun sebebide platformun daha çok rağbet görmesi ve platformun geliştiricileri desteklemesi yoksa adam ne diye desteklenmediği, bir platforma uygulama geliştirsin. İşte Chrome bu sebeple bu kadar yaygın ve gelişmiş durumda ki kullanım sonuçlarıda bunu açıklıyor öyle ya Chrome'u kullanan bu kadar kişi bilgisiz değildir sanırım.
Şimdi kardeşim benim mert adında bir arkadaşım vardı çocuk ilk defa kendine laptop almıştı chrome kullanıyordu dedimki ona opera kullan kanka dedi ne one bilmiyorum felan bende önerdim kullanıyor şuan ve sevdide kesinlikle beni yanlış anlamayın bilgisiz derken bunu kassetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?