- Yasaklandı
Şöyle Açıklayayım Windows 7 Bana göre en sıkıntısız en temiz işletim sistemi
Windows 8.1 De Güzel bir işletim sistemi ama Windows 7 performans açısından bana daha iyi geldi.
Windows 10 anlatmak istemiyorum ama genede yazayım. Windows 10 kadar iğrenç bir işletim sistemi görmedim ben
Bir sürü sistem açığı olsun oyunlarda hatalar olsun yazılımsal bir sürü sorun olsun bana göre sıkıntılı bir işletim sistemi
NOT : Bu benim görüşümdür
Kesinlikle doğru.Şöyle Açıklayayım Windows 7 Bana göre en sıkıntısız en temiz işletim sistemi
Windows 8.1 De Güzel bir işletim sistemi ama Windows 7 performans açısından bana daha iyi geldi.
Windows 10 anlatmak istemiyorum ama genede yazayım. Windows 10 kadar iğrenç bir işletim sistemi görmedim ben
Bir sürü sistem açığı olsun oyunlarda hatalar olsun yazılımsal bir sürü sorun olsun bana göre sıkıntılı bir işletim sistemi
aynen yazdıklarına harfi harfine katılıyorumŞöyle Açıklayayım Windows 7 Bana göre en sıkıntısız en temiz işletim sistemi