kardeş baştan proje yaz degil bu altı üstü oyuna baglanıcak sonra paketlerle bug yapılıcak neyse ben yol gösterdim kendileri bilir azıcıcık youtubeden bakın knight online dupe ne diye baya aydınlanıcaksınızDostum bunları yapan insanlar gidip iş arıyor hile yapmaya çalışmıyor katılım olacağını sanmıyorum
önce bi paket sender yapıp oyuna inject et ondan sonra ben sana anlatıcamnasıl olduğunu anlatsan işimize yarayabilir
10 yaşımdan beri knight oynuyorum,bu işe benden meraklısını bulamazsınız çift çar ile giriş yapabilme olanağım da var, sadece vbasic .net ve nasıl enjekte edilebileceğini öğreten "konu başlıklarını" bekliyorumBu işe kafa yormak isteyen varsa ben varım
pvp server orjinal usko yada steamko ile ilgilenmiyorum eskiden yedik ekmeginicoolt türk pvp servermi yoksa gercek ko mu pvpde ise yeni acilan swlerde yakalarsan güzel paralar kaldirirsin
kısaca bypass yapıcaksın anti koruların isimlerini verim unpack et Gameguard , xigncode, Acme ,(Xtrap cok eski bir güvenlik sistemi kullanan oldugunu sanmıyorum)10 yaşımdan beri knight oynuyorum,bu işe benden meraklısını bulamazsınız çift çar ile giriş yapabilme olanağım da var, sadece vbasic .net ve nasıl enjekte edilebileceğini öğreten "konu başlıklarını" bekliyorum
gerekli acıklama yapıldı tekrardan yazıyorumBu işe kafa yormak isteyen varsa ben varım
buradakilerin cogu wolfü'de envanter hilesi yapma peşindebu işi @coolturk harici başarı ile yapmış biri var mı ?,benimle irtibata geçerse sevinirim
estağfurullah hocam,pmlerime cevap vermeyince meşgulsünüzdür dedim eğer bypass yapabilmiş biri varsa 23xx serverlarda beraber bir şeyler deneyebiliriz diye düşündümburadakilerin cogu wolfü'de envanter hilesi yapma peşindeYoksa beni begenmiyormusun ?
evet beyler bugun sizlere ciddi ciddi temiz paranın nasıl kazanılcagının tüyosunu vericem belkide açtıgım konulardan en yararlısının bu olucagına inanıyorum neyin nasıl yapıldıgını göstermicem fakat eger yapıldıgı taktırde en gec 1 hafta içerisinde orta halli bir araç sahibi olunabilecegini belirtmeliyim şimdi gelelim detaylara oyun tamamen knight online üzerine kurulu oyunda bulunan acıkları degerlendirmekten geçiyor nedir bu acıklar degerli itemlerin kopyalanıp cogaltılarak oyun içerisinde paraya dönüştürülücek buda pazarda piyasa degerinin az altında satılarak olucak ki kesin yöntem oyun parasını'da anlasmalı oldukları siteler satın alıyor yani havadan gelen oyun parasını siz siteye satıyorsunuz site sizden satın alıyor ve site size para veriyor sizde parayı hesabınıza gecirilmesinin talebini veriyorsunuz 15 dakika sonra işlem tamamlanıyor ufak bir tüyo veriyim
neler gerekli:
orta derece vb.net kullanmayı bilmek (kopyala yapıştır degil) paket sender geliştirip oyunun güvenlik sistemini gecip inject edebilicek durumda olabilmek
Cheat engine Kullanabilmek yazılım işlemleri tamamsa eger
işlemleri yapabilmek için en az iki kişi gerekli oyun içi Bug' yapabilmek için Gerekli Paketleri Bulup Yollamak
kendine güvenenlerin bana özel mesaj atabilirler beraber'de yapabiliriz
yaş sınırı +20
buda benım hala devam ettirdigim ve geldigim son nokta
Ekli dosyayı görüntüle 7561
daha önce oyunu oynamadım(diğenler olur belki nasıl knight oynamadın ? oynamadım işte ) mesaj atabilirsin bana bitcoin gerekirsede o kısmı bende
bypass kolay baglandık ettikde 200 gb'de var koxp'ada bagladımestağfurullah hocam,pmlerime cevap vermeyince meşgulsünüzdür dedim eğer bypass yapabilmiş biri varsa 23xx serverlarda beraber bir şeyler deneyebiliriz diye düşündüm
bu süreçte yoğun olmanız normal,keza yazılım sektörü şuan kan ağlıyor herkesi çok çalıştırıyorlarbypass kolay baglandık ettikde 200 gb'de var koxp'ada bagladım
sadece zamanım yok ciddi manada zamanım yok ramazan ayı iş var uykusuzluk var vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?