The Best Cheaters
Süper Üye
evet beyler bugun sizlere ciddi ciddi temiz paranın nasıl kazanılcagının tüyosunu vericem belkide açtıgım konulardan en yararlısının bu olucagına inanıyorum neyin nasıl yapıldıgını göstermicem fakat eger yapıldıgı taktırde en gec 1 hafta içerisinde orta halli bir araç sahibi olunabilecegini belirtmeliyim şimdi gelelim detaylara oyun tamamen knight online üzerine kurulu oyunda bulunan acıkları degerlendirmekten geçiyor nedir bu acıklar degerli itemlerin kopyalanıp cogaltılarak oyun içerisinde paraya dönüştürülücek buda pazarda piyasa degerinin az altında satılarak olucak ki kesin yöntem oyun parasını'da anlasmalı oldukları siteler satın alıyor yani havadan gelen oyun parasını siz siteye satıyorsunuz site sizden satın alıyor ve site size para veriyor sizde parayı hesabınıza gecirilmesinin talebini veriyorsunuz 15 dakika sonra işlem tamamlanıyor ufak bir tüyo veriyim
neler gerekli:
orta derece vb.net kullanmayı bilmek (kopyala yapıştır degil) paket sender geliştirip oyunun güvenlik sistemini gecip inject edebilicek durumda olabilmek
Cheat engine Kullanabilmek yazılım işlemleri tamamsa eger
işlemleri yapabilmek için en az iki kişi gerekli oyun içi Bug' yapabilmek için Gerekli Paketleri Bulup Yollamak
kendine güvenenlerin bana özel mesaj atabilirler beraber'de yapabiliriz
yaş sınırı +20
buda benım hala devam ettirdigim ve geldigim son nokta
neler gerekli:
orta derece vb.net kullanmayı bilmek (kopyala yapıştır degil) paket sender geliştirip oyunun güvenlik sistemini gecip inject edebilicek durumda olabilmek
Cheat engine Kullanabilmek yazılım işlemleri tamamsa eger
işlemleri yapabilmek için en az iki kişi gerekli oyun içi Bug' yapabilmek için Gerekli Paketleri Bulup Yollamak
kendine güvenenlerin bana özel mesaj atabilirler beraber'de yapabiliriz
yaş sınırı +20
buda benım hala devam ettirdigim ve geldigim son nokta