Süper Üye
Arkadaşlar 15-20 yıl önce anneme ve babama büyü yapılmış. Ve bilgili bir hoca ile bu büyüyü bozmuşlar. Yapılan büyü iğne sabun büyüsü ve ipe düğüm atılan büyüler oldukça etkili ve korkunç büyüler arasındaymış. Hoca biraz daha geç kalsaydınız bunalıma girip kendinizi öldürebilirdiniz demiş. Büyü bozulduktan 2 ay sonra eve telefon gelmiş, 15 yıl öncesinden bahsediyoruz herkesin evinde kablolu ev telefonları var, o telefonla numarası gözükmeyen birisi aramış telefonu annem açmış ve kükreyen bir ses tonuyla size yeniden büyü yaptırtacağım demiş annem korkudan kapatmış hemen. Ses kadın sesiymiş tanıyamamış sesi.
Şimdi üzerinden oldukça çok zaman geçmiş fakat benim kafamın bir köşesinde durmadan kurcalanıyor bunu yapan kim diye meraktan çıldırıyorum. Bu büyüyü yapan kişiyi nasıl öğrenebilirim. Annem babama çok sordum fakat ya beni geçiştirmek için bilmiyorum diyorlar ya da gerçekten bilmiyorlar. Hocaya sormadınız mı dediğimde hoca da bize söylemedi diyorlar. Bu büyüyü yapanı nasıl bulabilirim?
Şimdi üzerinden oldukça çok zaman geçmiş fakat benim kafamın bir köşesinde durmadan kurcalanıyor bunu yapan kim diye meraktan çıldırıyorum. Bu büyüyü yapan kişiyi nasıl öğrenebilirim. Annem babama çok sordum fakat ya beni geçiştirmek için bilmiyorum diyorlar ya da gerçekten bilmiyorlar. Hocaya sormadınız mı dediğimde hoca da bize söylemedi diyorlar. Bu büyüyü yapanı nasıl bulabilirim?