Büyü yapan kişiyi nasıl bulabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar 15-20 yıl önce anneme ve babama büyü yapılmış. Ve bilgili bir hoca ile bu büyüyü bozmuşlar. Yapılan büyü iğne sabun büyüsü ve ipe düğüm atılan büyüler oldukça etkili ve korkunç büyüler arasındaymış. Hoca biraz daha geç kalsaydınız bunalıma girip kendinizi öldürebilirdiniz demiş. Büyü bozulduktan 2 ay sonra eve telefon gelmiş, 15 yıl öncesinden bahsediyoruz herkesin evinde kablolu ev telefonları var, o telefonla numarası gözükmeyen birisi aramış telefonu annem açmış ve kükreyen bir ses tonuyla size yeniden büyü yaptırtacağım demiş annem korkudan kapatmış hemen. Ses kadın sesiymiş tanıyamamış sesi.

Şimdi üzerinden oldukça çok zaman geçmiş fakat benim kafamın bir köşesinde durmadan kurcalanıyor bunu yapan kim diye meraktan çıldırıyorum. Bu büyüyü yapan kişiyi nasıl öğrenebilirim. Annem babama çok sordum fakat ya beni geçiştirmek için bilmiyorum diyorlar ya da gerçekten bilmiyorlar. Hocaya sormadınız mı dediğimde hoca da bize söylemedi diyorlar. Bu büyüyü yapanı nasıl bulabilirim?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga boşver manyak olursun burası en azındana uygun değil onun için

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dua et veya bu işlerle ilgilenen bir hoca araştır için rahat etsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yine bu tarz işler ile uğraşan hoca bulman lazım ama onu nasıl bulursun işte o sıkıntı para için yapan birine gidersen alırsın başına başka bir bela. bence uzak dur.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bulunması zor ama sen bol bol dua et annenin yanında dur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tek cevap bulursan helal bende bir sayfasının yarım yamalak kopyası vardı bilgisayar değişince gitti : hz. süleymanın kitabı
rivayete göre daha doğrusu o bir sayfada bile insanın isteyebileceği herşey mevcut ve olurda karşılaşırsan dini inançlarına göre sakın deneme bir kardeş tavsiyesi ve hacı hocayıda boşver %70 dolandırılıyorsun ama yinede için ferahlayacak ise git

Süper Üye
6 HİZMET YILI
tek cevap bulursan helal bende bir sayfasının yarım yamalak kopyası vardı bilgisayar değişince gitti : hz. süleymanın kitabı
rivayete göre daha doğrusu o bir sayfada bile insanın isteyebileceği herşey mevcut ve olurda karşılaşırsan dini inançlarına göre sakın deneme bir kardeş tavsiyesi ve hacı hocayıda boşver %70 dolandırılıyorsun ama yinede için ferahlayacak ise git
Gittiğim başka bir hocada başıma ne gibi bir şey gelebilir ki. Büyü yapan birine gitmeyeceğim büyüyü bozan bir hoca bulup soracağım sonra da parasını vereceğim. Başıma ne gibi bir şey gelebilir şimdi. Ama içimdeki o kim yaptı merakı gerçekten acayip fazla.

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bence konu hakkında kendini strese sokma hoca lara da çok inanma çoğu sahte oluyor diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Gittiğim başka bir hocada başıma ne gibi bir şey gelebilir ki. Büyü yapan birine gitmeyeceğim büyüyü bozan bir hoca bulup soracağım sonra da parasını vereceğim. Başıma ne gibi bir şey gelebilir şimdi. Ama içimdeki o kim yaptı merakı gerçekten acayip fazla.
hocam ben zaten başına şu gelir gibi genel betimleme yapmadım bu ''hoca'' olarrak adlandırılan ama boş fitne fesat doldurup paranıda cebine atıp gidenlerde var buna dikkat et dedim sadece evet hani düzgün bir şekilde din hoccalığı yapanlarda var amma velakin az öncce yazdığım şeylerde olabilir bu tür kara büyüdür vs ile uğrarşan insanlar kendiliğinden böyle eliyle koymuş gibi büyüleyemez senin ve ailenin çevresinde nefret güden birisi varsa oda olabilir veya aklına bile gelmeyecek en yakının bile sadece bunun peşini kovalamak istiyosan bunları göz önünde bulundur ve atalarımızında dediği gibi ''her sakallıyı deden zannetme''

Süper Üye
6 HİZMET YILI
hocam ben zaten başına şu gelir gibi genel betimleme yapmadım bu ''hoca'' olarrak adlandırılan ama boş fitne fesat doldurup paranıda cebine atıp gidenlerde var buna dikkat et dedim sadece evet hani düzgün bir şekilde din hoccalığı yapanlarda var amma velakin az öncce yazdığım şeylerde olabilir bu tür kara büyüdür vs ile uğrarşan insanlar kendiliğinden böyle eliyle koymuş gibi büyüleyemez senin ve ailenin çevresinde nefret güden birisi varsa oda olabilir veya aklına bile gelmeyecek en yakının bile sadece bunun peşini kovalamak istiyosan bunları göz önünde bulundur ve atalarımızında dediği gibi ''her sakallıyı deden zannetme''
Anlıyorum ama ben sağlam bir hoca bulup bunu soracağım bulabilirse bulur bulamazsa kapanır gider konu zaten annem babam üstelemiyor geçti gitti diyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum büyü dediğin olay kafa yıkamadır, anlaşılmaz hareketler ile karşındakine korku salma, manipülasyon uygulama ve kafasının içine girmektir. Bir tekim zihin oyunudur. Büyü dediğin şey gerçek değildir ve olamaz. Eğer diyorsan ki "Falanca kişiye yapıldı falanca kişi de bunu öğrendikten sonra bunalıma girdi intihar etti" Bu o kişinin önceden yaşadığı problem ve nitekim olaylar üzerine konulmuş şans eseri üst üste gelen olaylar zincirine bağlı kalınarak sonuç elde edilmiş durumdur. Büyücü dediğiniz kişiler sosyal obsesif kişiler olup insanları öteden izleyip davranışlarını derinden incelerler ve genelleme üzerinden hareket ederler, örneğin sabuna çivi çakmak hareketi anlamsız bir harekettir, bunu da bir büyü olarak yaparım der bu büyücü. Sonrasında başınıza herhangi bir aksilik gelirse de evrensel şansa değil de bunu yapılan büyüye bağlarsınız. Yani kısaca özetlemem gerekirse bu konuyu kafaya çok takıyorsanız ailecek, Psikiyatriste görünmenizi tavsiye edebilirim. Büyü denilen şey batıl inançtan öte değildir. İyi günler dilerim :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Serkaann, samimi söylüyorum manyak olursun bak.

Taaamda kolpaçinodaki dediği gibi. Kardeşim büyü işine bulaşılmaz. Büyü yapana geri döner sen canını sıkma hep büyü için belli şeyleri alınması gerektiğini biliyorum örneğin saç kılı, kıyafeti vs gibi yada büyülü birşey tutturarak ama ne buranın formu için uygun nede senin için o yüzden bulaşma derim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dua edin bol bol kardeşim cami hocasına bir muska yazdırabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga hiç uğraşma sonu genellikle pek güzel bitmiyor benimde başıma gelmişti aynısı nasihat gibi düşün

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Dostum büyü dediğin olay kafa yıkamadır, anlaşılmaz hareketler ile karşındakine korku salma, manipülasyon uygulama ve kafasının içine girmektir. Bir tekim zihin oyunudur. Büyü dediğin şey gerçek değildir ve olamaz. Eğer diyorsan ki "Falanca kişiye yapıldı falanca kişi de bunu öğrendikten sonra bunalıma girdi intihar etti" Bu o kişinin önceden yaşadığı problem ve nitekim olaylar üzerine konulmuş şans eseri üst üste gelen olaylar zincirine bağlı kalınarak sonuç elde edilmiş durumdur. Büyücü dediğiniz kişiler sosyal obsesif kişiler olup insanları öteden izleyip davranışlarını derinden incelerler ve genelleme üzerinden hareket ederler, örneğin sabuna çivi çakmak hareketi anlamsız bir harekettir, bunu da bir büyü olarak yaparım der bu büyücü. Sonrasında başınıza herhangi bir aksilik gelirse de evrensel şansa değil de bunu yapılan büyüye bağlarsınız. Yani kısaca özetlemem gerekirse bu konuyu kafaya çok takıyorsanız ailecek, Psikiyatriste görünmenizi tavsiye edebilirim. Büyü denilen şey batıl inançtan öte değildir. İyi günler dilerim :)
Kuran da büyüyle ilgili ayetler geçiyor. Bilmem anlatabildim mi.
Post automatically merged:

Serkaann, samimi söylüyorum manyak olursun bak.

Taaamda kolpaçinodaki dediği gibi. Kardeşim büyü işine bulaşılmaz. Büyü yapana geri döner sen canını sıkma hep büyü için belli şeyleri alınması gerektiğini biliyorum örneğin saç kılı, kıyafeti vs gibi yada büyülü birşey tutturarak ama ne buranın formu için uygun nede senin için o yüzden bulaşma derim
Ben büyü yaptırmayacağım sadece bize yapılan büyüyü kimin yaptığını öğreneceğim.

dua edin bol bol kardeşim cami hocasına bir muska yazdırabilirsiniz
Daha önceden bi hocanın yanına gidip muska yazdırmışdık adımı ve annemin adını söyledim sadece adam bütün bilgilerimi söyledi ben söylemeden ve üstüne rahatsızlığımın ne olduğunu da söylemişti. Muskayı taktığım zaman kendimi rahatsız hissediyordum 2 gün sonra çıkardım takmadım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI

Ben büyü yaptırmayacağım sadece bize yapılan büyüyü kimin yaptığını öğreneceğim.

dostum galiba öyle birşey yok. Büyünün kimin yaptığını nasıl buluyorlar bilmiyorum ama mantıken bana çok ütopik gelmekte.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
dostum galiba öyle birşey yok. Büyünün kimin yaptığını nasıl buluyorlar bilmiyorum ama mantıken bana çok ütopik gelmekte.

Felak, 113/1-5:

"De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”

Düğümlere üflenen kötülerden bahsediyor ve söylediğim gibi zamanında yapılmış olan büyü.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bakara, 2/101-102
Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi."

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

Daha önceden bi hocanın yanına gidip muska yazdırmışdık adımı ve annemin adını söyledim sadece adam bütün bilgilerimi söyledi ben söylemeden ve üstüne rahatsızlığımın ne olduğunu da söylemişti. Muskayı taktığım zaman kendimi rahatsız hissediyordum 2 gün sonra çıkardım takmadım.
Hocam muskayı takmıyorsanız evinizin bir köşesine asabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...