benimde sesim mikrofonda kız gibi çıkıyor ama gerçekte annem çok seslisin az sessiz ol diye kızıyor bazen bende yaşıyorum sanal alemde oyunlarda seslilerde discorddaArtık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum
Yok hocam bu öyle birşey deil bu tamamıyla duygu olarakbenimde sesim mikrofonda kız gibi çıkıyor ama gerçekte annem çok seslisin az sessiz ol diye kızıyor bazen bende yaşıyorum sanal alemde oyunlarda seslilerde discordda
hee öyle diyorsan ben onu atlatalı çok oldu hocam annem bak komşunun şunun bunun çocu nasıl yapıyor nasıl büyümüş nasıl adam olmuş bu yaşta sanayide çalışıyor sen hiçbirşey yapmıyorsun diyorYok hocam bu öyle birşey deil bu tamamıyla duygu olarak
Hocam olay o deil zaten 18 20 li yaslardan bahsediyorumsivilce ve ergen hareketlerde bulunmadım çok şükür
Aynısı işte galericide çalışan gördüm benim yasitlarimda ama ben hala hayallerde yasiyorumbenim yaşımda millet iş kuruyor bense yerde 1 tl bulnuca seviniyorum
Bende bayadır bu işlere girismeyi düşünüyorumhee öyle diyorsan ben onu atlatalı çok oldu hocam annem bak komşunun şunun bunun çocu nasıl yapıyor nasıl büyümüş nasıl adam olmuş bu yaşta sanayide çalışıyor sen hiçbirşey yapmıyorsun diyor
ben aldırmadım ve şuan python yazılım dilini öğrendim ustalaşmaktayım onlardan ayrı bi dünyadayım
eğer onlardan daha iyi olmaya itecek bir hobin bir işin bir okulun var ise onlarda yoğunlaş bi süreden sonra hissetmiyorsun
büyük hata işte bir yerden başlamak lazım yoksa aç kalıcazHocam olay o deil zaten 18 20 li yaslardan bahsediyorum
Post automatically merged:
Aynısı işte galericide çalışan gördüm benim yasitlarimda ama ben hala hayallerde yasiyorum
Bende bayadır bu işlere girismeyi düşünüyorum
Evet doğru biryerden ipin ucu tutulmalıbüyük hata işte bir yerden başlamak lazım yoksa aç kalıcaz
Hocam olay o deil zaten 18 20 li yaslardan bahsediyorum
Aynısı işte galericide çalışan gördüm benim yasitlarimda ama ben hala hayallerde yasiyorum
Bende bayadır bu işlere girismeyi düşünüyorum
al bakalım belki bu senin için bir teşvik olabiliristiyorsan sana kaynakta verebilirim hatta bir dakika
en güvenilir türkçe kaynak:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
eğitim öğretim siteleri kursları:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
youtubedede öğreten azda olsa kanal var hatta buraya video bırakacağım Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdilde USTALAŞTIĞIN zaman gerisi çorap söküğü gibi gelir bak ustalaşmak diyorum en ufak hatanı çıkacak hatayı dahi bilmelisin sonra diğer dile geçmelisin yoksa emeklerin boşa gider (bunları bi tarafımdan atmıyorum 10 yıllık 2 öğretmenime sordum) zaten dediğim gibi tüm yazılım dilleri birbirine benziyor özellikle kitabı pdf olarak attım ona bi bakmanı tavsiye ederim
değişmek istiyorsan bunları yapman lazım!
bunu sabitleme şansınız varsa diğer arkadaşlarda görsün ayrıca forumda bu konu hakkında bilgide verildi
https://memoryhackers.org/konular/yazilima-nereden-baslamaliyim-diyenler.184687/
Hemen bakıyorum tesekkurleral bakalım belki bu senin için bir teşvik olabilir
kral aynı sorun bendede var çocuk gibiyim yaş 19Artık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum
Bende öyleyim çocuk gibi hocam büyüyemedik hala belkide bi yanımız çocuk kaldıArtık belirli bir yaşa geldim ama hiç o yaşta deilmisin gibi geliyor. Yasitlarima bakıyorum hepsi olgun hareketler içinde ama ben hala o olgunluğa ne fiziken nede bedenen erişmiş deilim gibi. Bunu yaşayan varmı aranızda gercekten çok moral bozucu bir durum
Bisikletle dolaşıyorum xdAga kafana dank etmesi lazım. Ben büyüdüğümü motorumun üstündeyken anlamıştım.
Yok hocam yalnız deilsinBende tek ben çocuk gibi davranıyorum diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?